Work culture

For more than 160 years, Nykredit has helped Danish families buy their homes and Danish businesses grow. Security and stability have been the distinguishing marks of Nykredit and our core product since 1851.

Shaping the future together – through skills and commitment

Mød robotterne Aia og Ronja

Aia og Ronja består af 0’er og 1-taller og er to af vores godt og vel 30 softwarerobotter programmeret af Nykredits helt eget robotteam.

Læs mere

Teambuilding til lands, til vands og i luften

Skjorterne og de pæne sko var skiftet ud med praktisk tøj og løbesko, da Nykredits 19 nye graduates skulle rystes sammen og få styrket samarbejdet gennem alt fra logiske tankespil til kajakpolo og mad over bål.

Læs mere

”Det er imponerende at se, hvor meget 80 innovative hoveder kan skabe på 54 timer!”

I juni inviterede Nykredit udviklere og designere fra hele verden til hackathon. Hør hvordan det gik, da Nykredits hovedkontor blev forvandlet til et pulserende hub af innovative tanker.

Læs mere

Mød Jakob Bak Syberg fra Investment Advisory Markets: Players win games, teams win championships

Chefkunderådgiver Jakob Bak Syberg har været i Nykredit i 17 år og i flere forskellige afdelinger. Han beskriver sig selv som det gode eksempel på, at man ikke behøver at skifte arbejdsplads for at udvikle sig.

LÆS MERE

Mød Anders, chefkonsulent og blandt årets Berlingske Talent 100

Anders Gravgaard Hyldelund er 31 år og chefkonsulent i Forretningsoptimering og Kundedrift. Hans sans for optimering og evne til at reducere kompleksitet er blandt årsagerne til, at han er udvalgt til Berlingskes Talent 100.

Læs mere

Mød Tine Rytter: "Det vigtigste for mig er, at jeg får nye udfordringer"

20 år i bankverdenen - det kan lyde som lang tid, men har man øje for de udfordringer, der byder sig, og er man klar til at gribe forandringerne, så er det 20 år med spændende arbejdsopgaver og flotte resultater.

Læs mere om Tine

Renés karrierevej i Nykredit

"Jeg har aldrig været typen, som har været meget udfarende omkring mine karriereønsker, så jeg er taknemmelig for at have haft ledere, der har skubbet til mig og fået mig til at reflektere over, hvad der egentlig har været min drivkraft, mine styrker og mine ambitioner. "

Læs mere her om René

Mød Daniel, seniorkonsulent og Berlingske Talent 100, 2017

Høj kundetilfredshed, glade medarbejdere og en evne ud over det sædvanlige til loyalt og struktureret at implementere forandringer.

Læs mere

Rockjyden med genbrugsposerne

Hendes første ejerbolig var en Østerbrolejlighed på første sal. Senere rykkede hun op på fjerde. Hun har købt sommerhus og er ved at totalrenovere et rækkehus. Mød Nykredits bolig- og formueøkonom Mira Lie Nielsen.

Læs mere

Learn more ...

8,7 years
The average period of employment in Nykredit
44 years
The longest period of employment in Nykredit
+3,500
Number of staff in Nykredit