Work culture

For more than 160 years, Nykredit has helped Danish families buy their homes and Danish businesses grow. Security and stability have been the distinguishing marks of Nykredit and our core product since 1851. (This page is only available in Danish)

Mød Jacob Bech fra IT Security: Man skal tænke som en hacker

Jacob er studentermedhjælper i IT Security og på Forsvarets cyberlandshold: "At finde et sikkerhedshul er ligesom at løse et puslespil, der ikke skal kunne løses. Det er et gevaldigt rush!"

Læs mere

Mød Solvejg Foged, privatrådgiver i Thisted: Man skal bidrage med noget

Hun har rejst verden tynd, men har fundet hjem til Thy. Som inkarneret windsurfer elsker hun blæst og rusk og vejret, når det er allerværst. Hun havde planer om at åbne en restaurant og har zigzagget sig vej til sit drømmejob, hvor hun i dag hjælper og taler med mennesker. Mød Solvejg Foged, privatrådgiver i Thisted.

Læs mere

Mød Katrine Gejl Jensen, Teamchef i Nykredit Direkte: Man skal turde sige, hvad man vil, ellers kommer man ingen steder

Der skulle nogle verbale lussinger til, før Katrine Gejl Jensen, 27, lærte at åbne munden. Siden er det dog gået nemmere med det – ikke bare taler hun meget, hun er også helt åben om, hvad hun vil.

Læs mere

Mød Peter Madsen, Private Banker: Jeg bliver motiveret af de spændende mennesker omkring mig

Mød Peter Madsen, Private Banker og et af 14 talenter i Nykredit Academy 2018: ”Der er ikke mange, der ved, at sådan en pæn bankmand som mig elsker at gå til heavy metal-koncerter.”

Læs mere

Mød robotterne Aia og Ronja

Aia og Ronja består af 0’er og 1-taller og er to af vores godt og vel 30 softwarerobotter programmeret af Nykredits helt eget robotteam.

Læs mere

Teambuilding til lands, til vands og i luften

Skjorterne og de pæne sko var skiftet ud med praktisk tøj og løbesko, da Nykredits 19 nye graduates skulle rystes sammen og få styrket samarbejdet gennem alt fra logiske tankespil til kajakpolo og mad over bål.

Læs mere

Det er imponerende at se, hvor meget 80 innovative hoveder kan skabe på 54 timer!

I juni inviterede Nykredit udviklere og designere fra hele verden til hackathon. Hør hvordan det gik, da Nykredits hovedkontor blev forvandlet til et pulserende hub af innovative tanker.

Læs mere

Mød Jakob Bak Syberg fra Investment Advisory Markets: Players win games, teams win championships

Chefkunderådgiver Jakob Bak Syberg har været i Nykredit i 17 år og i flere forskellige afdelinger. Han beskriver sig selv som det gode eksempel på, at man ikke behøver at skifte arbejdsplads for at udvikle sig.

LÆS MERE

Mød Anders Gravgaard Hyldelund, chefkonsulent og Berlingske Talent 100 2018

Anders Gravgaard Hyldelund er 31 år og chefkonsulent i Forretningsoptimering og Kundedrift. Hans sans for optimering og evne til at reducere kompleksitet er blandt årsagerne til, at han er udvalgt til Berlingskes Talent 100.

Læs mere

Mød Tine Rytter, seniorprivatrådgiver i Odense: Det vigtigste for mig er, at jeg får nye udfordringer

20 år i bankverdenen - det kan lyde som lang tid, men har man øje for de udfordringer, der byder sig, og er man klar til at gribe forandringerne, så er det 20 år med spændende arbejdsopgaver og flotte resultater.

Læs mere

Mød René Becker Christensen: Fra bankelev til centerdirektør til kreditspecialist

"Jeg har aldrig været typen, som har været meget udfarende omkring mine karriereønsker, så jeg er taknemmelig for at have haft ledere, der har skubbet til mig og fået mig til at reflektere over, hvad der egentlig har været min drivkraft, mine styrker og mine ambitioner. "

Læs mere

Mød Daniel Plath, seniorkonsulent og Berlingske Talent 100 2017

Høj kundetilfredshed, glade medarbejdere og en evne ud over det sædvanlige til loyalt og struktureret at implementere forandringer.

Læs mere

Mød Mira Lie Nielsen, bolig- og formueøkonom: Rockjyden med genbrugsposerne

Hendes første ejerbolig var en Østerbrolejlighed på første sal. Senere rykkede hun op på fjerde. Hun har købt sommerhus og er ved at totalrenovere et rækkehus. Mød Nykredits bolig- og formueøkonom Mira Lie Nielsen.

Læs mere

Learn more ...

8,7 years
The average period of employment in Nykredit
44 years
The longest period of employment in Nykredit
+3,500
Number of staff in Nykredit