Årsregnskab for 2021

Vores forretning fortsætter de positive takter med vækst og kundetilgang i både Nykredit Bank og Totalkredit. Det giver os mulighed for at vise endnu flere kunder fordelene ved at være en del af en foreningsejet bank.

Kunderne vælger os til

Vi har fortsat kundetilgang og udlånsvækst i både Totalkredit og Nykredit Bank. I Totalkredit er det naturligvis tilgang af boligejere, der driver væksten, mens det i banken er tilgang af virksomheder. Vi oplever, at mange erhvervskunder – også store virksomheder – sætter pris på at være kunde i en foreningsejet bank, der kan agere langsigtet.

Laveste bidragsbetaling i mere end syv år

Kundernes gennemsnitlige bidragsbetaling i Totalkredit er lige nu lavere, end den har været på noget tidspunkt i mere end syv år. Udviklingen skyldes, at vi giver KundeKroner, og at vores kunder i højere grad afdrager på deres lån og vælger lån med fast rente, hvor bidragsbetalingen er lavere.

Vi øger udlånet i 97 ud af 98 kommuner

Hvor der er liv, er der lån. Sammen med pengeinstitutterne i Totalkredit har vi øget udlånet til danske boligejere i 97 ud af 98 kommuner. Det er Nykredit-koncernens erklærede samfundsopgave at give sikre, billige lån i hele Danmark til enhver tid.

Årsregnskab 2021

Regnskabsaflæggelse

Finansielle rapporter

2021

Se alle
Finansielle rapporter

2020

Se alle
Historiske finansielle rapporter

2000 - 2020

Se alle