Arbejdskultur

Nykredit har i mere end 160 år hjulpet danske familier til at eje deres egen bolig og danske virksomheder til at vokse. Tryghed og stabilitet har kendetegnet os og vores kerneprodukt siden 1851.

Sammen skaber vi udvikling – for dig der vil og kan

Vi er stolte af …

… vores historie, men vi er samtidig bevidste om, at verden omkring os forandrer sig. Digitalisering, globalisering og internationalisering af samfundet giver nye udfordringer og muligheder, som vi møder med nytænkning og optimisme.
Muligheder for at møde vores kunders skiftende behov og adfærd, som kalder på udvikling af nye produkter og løsninger – og muligheder for alle de medarbejdere, der vil og kan, så vi sammen kan forme fremtidens finanssektor. 

Mød Daniel Plath, funktionschef og Berlingske Talent 100

Mange har evnerne og potentialet til at nå langt, men der er stor forskel på at kunne og på at ville udvikle sig – og jeg er overbevist om, at udviser du hver eneste dag sult til at ville udvikle dig og lære nyt, så vil langt de fleste opleve en organisation, der åbner sig og tilbyder mulighed for udvikling. Det er i hvert fald den erfaring, jeg selv har gjort mig.

Læs hele interviewet med Daniel her

Mød Mads Bech, privatrådgiver og ishockeyspiller

”Meget af det, jeg har lært som ishockeyspiller, er også noget, jeg kan bruge som kunderådgiver. Du skal gå efter målet, ikke bare give op, når det bliver svært – og så skal du være god til mennesker. God til at lytte og god til at forstå deres situation.” 

Vidste du ...

8,7 år
så høj er gennemsnitsancienniteten i Nykredit
44 år
er det længste, en medarbejder har været ansat i Nykredit
+3.500
medarbejdere i Nykredit