Mød Jakob Bak Syberg fra Investment Advisory Markets: Players win games, teams win championships

Chefkunderådgiver Jakob Bak Syberg har været i Nykredit i 17 år og i flere forskellige afdelinger. Han beskriver sig selv som det gode eksempel på, at man ikke behøver at skifte arbejdsplads for at udvikle sig.

Markedet udvikler sig konstant   

41-årige Jakob begyndte i 2001 som elev i Nykredit. Lige siden har han haft en spændende udvikling i koncernen. Efter sin tid som elev, blev han først erhvervsrådgiver, senere storkundechef, og siden 2006 har han været tilknyttet Investment Advisory, Markets. Han sidder hver morgen klar til at investere for Nykredits velhavende kunder og rådgive dem om markedets konstante udvikling.
  
For Jakob er det bedste ved arbejdet, at der ikke er to dage, som er ens. Markedet kan hurtigt udvikle sig, og derfor må de konstant være omstillingsparate, klare til at kontakte kunderne og generelt tilpasse arbejdsdagen ud fra markedet.

   

Man behøver ikke skifte arbejdsplads for at udvikle sig

Jakob har i løbet af sine 17 år i Nykredit prøvet kræfter med to erhvervsafdelinger og to øvrige afdelinger i Markets, hvilket har givet ham en unik indsigt og rejse i koncernen. På baggrund af sin interesse i investeringer, greb han chancen, da muligheden for at blive en del af Markets meldte sig. Jakob er rigtig glad for sit valg og anerkender samtidig værdien af at benytte sig af de udviklingsmuligheder, der findes internt i koncernen: ”Jeg er et godt eksempel på, at man ikke behøver skifte arbejdsplads for at udvikle sig”.

   

Brød alle rekorder i 2017

2017 var et godt år for Nykredit, og i Investment Advisory brød de alle rekorder; afdelingen havde det bedste indtjeningsår i historien, fik tilført nye investeringsmidler og havde ikke mindst høj kundetilfredshed. Jakob er især stolt af den høje kundetilfredshed. Han er overbevist om, at succesen skyldes den fantastiske holdånd og arbejdsglæde, kollegerne i afdelingen deler med hinanden. Som afdelingens slogan lyder: ”Players win games, teams win championships”.

Vi bliver bedst til kunder i fællesskab

Først og fremmest vil Jakob i 2018 bevare fokus på samarbejde og holdånd i afdelingen, så de kan vedligeholde den høje kundetilfredshed. Han glæder sig også til at udbygge samarbejdet med øvrige afdelinger på tværs af koncernen yderligere, så Nykredit internt i koncernen fortsat støtter hinanden og deler viden, så vi i fællesskab kan blive bedst til kunder.

 

29. maj 2018