Specialist til forankring af Nykredits strategi på Wealth-området

Vil du være med til at forankre Nykredits strategi på Wealth-området? Vi skal være endnu flere til at sikre robuste skalerbare løsninger til at understøtte vores ambitiøse strategi. Vi har ledige pladser både i vores drifts- og automatiseringsteam samt i vores udviklingsteams, hvor nyuddannede såvel som erfarne kandidater søges. Søg og bliv en del af noget større.


Specialist med fokus på at udvikle og optimere vores funktionalitet og arbejdsprocesser
Du får en spændende hverdag, hvor din overordnede opgave bliver at videreudvikle forretningsprocesser og systemanvendelse i tæt samarbejde med vores kolleger i Wealth Management. Vi arbejder med et forretningsområde i stærk vækst, og vi lover, at du ikke kommer til at kede dig. Vi har en stor og kompleks SimCorp Dimension installation samt mange spændende og krævende projekter i gang - og på vej.

Sammen med dine kolleger bliver det din opgave at:

  • udvikle ny funktionalitet og arbejdsprocesser
  • optimere eksisterende løsninger og processer
  • supportere brugere i eksisterende løsninger
  • samarbejde i teamet og på tværs af forretningsenheden.

Bliv en del af et fagligt stærkt team
Du bliver en del af et velfungerende agilt team, hvor du arbejder tæt sammen med andre specialister. Vi har en stærk holdånd og et rigtig godt samarbejde i teamet. Vi sætter personlig og faglig udvikling højt. Omgangstonen er uformel, og vores kompetencer og baggrund spænder bredt. Da vi hele tiden bestræber os på at blive endnu bedre, får du gode muligheder for at udvikle dig. Du får også rig mulighed for at sætte dit præg på, hvordan vi anvender SimCorp Dimension i Nykredit, da du vil deltage i større ændringer og forbedringer af anvendelse af systemet.

Vi er placeret i København og organisatorisk i BizTech Wealth, hvor vi kan trække på 60 engagerede og fagligt stærke kolleger.

Du vil gerne udfordres og udvikles
Du arbejder med eller har tidligere arbejdet med SimCorp Dimension. Derudover er det en fordel (men ikke et krav), hvis du har du indsigt i forretningsprocesser vedrørende handel, afvikling, investment controlling, finansiel rapportering og/eller databaser. Måske er du nyuddannet og synes det hele lyder spændende – så skal vi nok investere i din oplæring.

Hertil kan du genkende, at du:

  • er en holdspiller, der ser værdi i tæt samarbejde i teamet og med forretningen
  • er ambitiøs og analytisk, og du trives under skiftende udfordringer
  • har nemt ved at tilegne dig ny viden
  • har lyst til at forbedre eksisterende processer og udvikle nye til gavn for forretningen
  • trives med faglige udfordringer, der giver dig lyst til at gå på arbejde.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte afdelingsdirektør Claus Anker på 61 20 39 69 eller seniorrekrutteringspartner Rasmus Bothmann 44 55 18 69.

Vi inviterer løbende til samtale. 

Om Nykredit

I Nykredit bliver du en del af noget helt unikt. Udover at vi vil være danskernes foretrukne finansielle partner, vil vi også være en ansvarlig samfundsspiller. Og fordi vi er en del af en forening, der er ejet af vores kunder, har vi helt særlige muligheder og forpligtelser til at give noget tilbage til vores kunder og til samfundet.

Hos Nykredit bliver du en del af en kultur, hvor vi sætter en ære i at være ambitiøse på dine vegne, og vi investerer gerne i din udvikling. Til gengæld forventer vi naturligvis også, at du gør dit bedste for kunderne, forretningen og kollegerne. Forenet kan vi mere.

By
København

Ansøgningsfrist
31-10-2021