Seniorporteføljemanager indenfor private equity til Alternative Investments

Du bliver en del af vores team, Alternative Investments, hvor alternative investeringer, investeringsresultater, og bæredygtighed står øverst på agendaen.

Alternative Investments er Nykredit Asset Managements afdeling inden for alternative investeringer. Vi stræber efter at sætte markedsstandarden for rådgivning inden for alternative investeringer i Danmark. Samlet set har vi i afdelingen i omegnen af DKK 10 mia. under forvaltning, og formuen forventes at vokse kraftigt over de næste par år.   

Alternative Investments har ansvaret for alle alternative investeringer for Nykredits kunder. Vores primære fokus er at investere i kapitalfonde indenfor private equity eller infrastruktur, som indgår både i porteføljeløsninger samt som individuelle produkter til kunder. Vi investerer globalt via tilsagn til fonde og lægger vægt på grundig due diligence. Markedet for alternative investeringer er i kraftig vækst, og vi har store ambitioner indenfor området.

Dit fokusområde bliver private equity, hvor Alternative Investments er i færd med at investere den første fond-of-fonds og ser frem til at indlede fundraising af den næste, hvor du vil få en central rolle. Private equity er en hjørnesten i vores fremadrettede fokus på at tilbyde vores kunder et diversificeret produkt indenfor en af de største alternative aktivklasser.

Alternative Investments, er en del af forretningsområdet Asset Management i Wealth Management. Wealth Management består af 500 ambitiøse og engagerede kolleger, hvor sparring og samarbejde på tværs er en vigtig del af dagligdagen.

Læs mere om Nykredit og Asset Management på vore hjemmeside: https://www.nykredit.dk/din-virksomhed/virksomhedstype/corporate--institutional-banking/asset-management_DK/

Detaljeorienteret med et øje for den optimale løsning
Du er proaktiv og stadig ydmyg – samarbejde er et absolut nøgleord. Du forstår vigtigheden af at formidle kompliceret stof i et tilgængeligt og letforståeligt sprog uden at gå på kompromis med det faglige indhold på dansk og engelsk. For at opnå resultater skal du trives med at arbejde selvstændigt og blive målt på udfaldet af dit arbejde.

Din redskabskasse samt erfaring skal gerne dække over:

  • stærk akademisk baggrund indenfor økonomi eller finansiering
  • fire – otte års erfaring fra fx alternative investeringer, corporate finance (sell-side), eller lignende
  • kendskab til fundraising processer (kundekontakt, pitch materiale, juridiske dokumenter, datarumsvedligeholdelse) og evnen til at sætte kunden i fokus
  • investeringsarbejde omhandlende fondstilsagn som både omfatter løbende opdatering af pipeline samt udarbejdelse af dybdegående indstillinger til Investeringskomiteen
  • kendskab til diverse due diligence spor (juridisk, skat, ESG, operationelt) ved fondstilsagn
  • kan drive egne processer og samtidig agere supervisor for yngre kolleger (fx studenter eller relativt uerfarne kolleger)
  • tænke nyt og kan udfordre vores eksisterende set-up både kommercielt og investeringsmæssigt.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte Head of Alternative Investments Henrik Nøhr Poulsen på tlf. 23 61 95 82, seniorporteføljemanager Peter Troelsen på tlf. 31 76 59 33 eller seniorrekrutteringspartner Tine Wilhelmsen på tlf. 44 55 57 89.

Vi indkalder løbende til samtaler, og bestræber os på en hurtig proces - så send gerne din ansøgning hurtigst muligt.

Om Nykredit

I Nykredit bliver du en del af noget helt unikt. Udover at vi vil være danskernes foretrukne finansielle partner, vil vi også være en ansvarlig samfundsspiller. Og fordi vi er en del af en forening, der er ejet af vores kunder, har vi helt særlige muligheder og forpligtelser til at give noget tilbage til vores kunder og til samfundet.

Hos Nykredit bliver du en del af en kultur, hvor vi sætter en ære i at være ambitiøse på dine vegne, og vi investerer gerne i din udvikling. Til gengæld forventer vi naturligvis også, at du gør dit bedste for kunderne, forretningen og kollegerne. Forenet kan vi mere.

By
København

Ansøgningsfrist
31-08-2022