Lav rente og gebyrrabat på lån til el-, brint- og hybridbiler

Skal du låne til en el-, brint- eller hybridbil, kan du nu få et billigere lån, end hvis du skal ud og låne til en benzin- eller dieselbil.

Der er godt nyt til dig, der gerne vil have en mere miljøvenlig bil. Vi har nemlig sænket renten fra 2,95% til 2,45% for kunder, der ønsker at låne til en el-, brint- eller hybridbil på et nyt grønt billån, Grønt VIP Billån. Samtidigt er oprettelsesgebyret sat markant ned, og etableringsomkostningerne på et grønt billån er markant lavere. På lån over 300.000 kr. skal der dog betales tinglysningsafgift til staten.

Læs mere om det grønne VIP billån

Klimaforandringerne er en udfordring, som kræver handling og samarbejde mellem borgere, virksomheder og politikere.

Henrik Rasmussen, bankdirektør i Nykredit

"Klimaforandringerne er en udfordring, som kræver handling og samarbejde mellem borgere, virksomheder og politikere. Nykredit kan selvsagt ikke løse udfordringerne på egen hånd, men vi kan være en god medspiller for de kunder, der ønsker at træffe et grønnere valg. Derfor introducerer vi et grønt VIP Billån til finansiering af el- og hybridbiler, hvor prisen er særdeles attraktiv," siger Henrik Rasmussen, bankdirektør i Nykredit Bank.

Bæredygtighed i produktudviklingen

Som en del af Nykredits arbejde med samfundsansvar har vi et mål om hvert år at øge mængden af grønne aktiver i vores udlånsportefølje. Og de grønne billån er en del af denne ambition og et skridt mod en lidt grønnere verden.

Vi tror på, at vi med små justeringer i bl.a. priserne på billån kan være med til at skubbe stille og roligt til en grønnere adfærd.

Henrik Rasmussen, bankdirektør i Nykredit

"Vi er helt med på, at dette billån ikke alene kommer til at udgøre den grønne omstilling, men vi tror på, at vi med små justeringer i bl.a. priserne på billån kan være med til at skubbe stille og roligt til en grønnere adfærd," siger Henrik Rasmussen.

Grønt VIP Billån lanceres primo marts 2019 og udbydes i første omgang året ud. Produktet tilbydes de kunder, der har samlet hele deres økonomi i Nykredit.

Du kan læse mere om Nykredits arbejde med bæredygtige produkter i Rapport om samfundsansvar 2019

Læs mere om det grønne VIP billån