Regnskab for 1. kvartal 2019

Nykredit har fået en stærk start på 2019. Vi leverer et resultat, der ligger over vores forventninger. Især er vi tilfredse med, at væksten i forretningen er fortsat ind i 2019. Udlånet stiger i både Nykredit Bank og Totalkredit, hvor vi hver dag byder nye kunder velkommen. Også formuen under forvaltning vokser fortsat markant.

Forenet kan vi mere

Igen i år mærker vores kunder fordelene ved, at Nykredit er ejet af en forening. Vi har i første kvartal givet 362 mio. kr. tilbage til kunderne gennem KundeKroner, Erhvervskroner og MineMål.

Laveste bidragsbetaling i mere end fem år

Kundernes gennemsnitlige bidragsbetaling i Totalkredit er lige nu lavere, end den har været på noget tidspunkt i mere end fem år. Udviklingen skyldes, at vi giver KundeKroner, og at vores kunder i højere grad afdrager på deres lån og vælger lån med fast rente, hvor bidragsbetalingen er lavere.

Vi øger udlånet i hele landet

Hvor der er liv, er der lån. Sammen med pengeinstitutterne i Totalkredit har vi indtil videre i 2019 øget udlånet til danske boligejere i 95 ud af 98 kommuner. Det er Nykredit-koncernens samfundsopgave at give sikre, billige lån i hele Danmark til enhver tid.

Regnskab for 1. kvartal 2019