Digital, Change & IT

Vil du være med til at digitalisere fremtidens bank og realkredit?

I Nykredit kan du være med til at udvikle løsninger til boligejere og bankkunder i hele Danmark. Vores kunder skal have solide og sikre digitale oplevelser – og det er den fælles opgave, som knap 500 kolleger sætter strøm til i Nykredits digitaliseringsenhed ’Digital, Change & IT.

Tre mennesker holder møde på gangen

Et tværfagligt tech-community

Vi er et community af tech-skarpe kolleger med kompetencer i alt fra arkitektur, analyse, business intelligence, advanced analytics og machine learning til robotteknologi, processer, softwareudvikling, sikkerhed, UX og design. De fleste af os arbejder i tværfaglige teams sammen med forretningen og bruger agile arbejdsmetoder – som oftest Scrum. I Nykredit vil du være omgivet af engagerede og ambitiøse kolleger. Og tillid og respekt skal være bærende i måden, vi møder hinanden og vores kunder på.

Sæt din faglighed i spil

Kvinde smiler mod kamera

Spændet af udfordringer i vores teams er stort: Fra at sikre drift og compliance i systemerne til at afvikle gammel teknik eller udvikle API’er og nye digitale produkter til kunderne i Nykredit og Totalkredit. Samtidig har vi ambitionen om at modernisere hele koncernens fundament af digitale platforme og sætte strøm til fremtiden.

Uanset om du er Scrum Master, udvikler, analytiker, arkitekt eller noget femte, og hvad enten du drømmer om at udvikle nyt eller afvikle noget gammelt, så kan du bringe din faglighed i spil hos os. I Nykredit lover vi udvikling til dig, der vil og kan. Du vil blive udfordret med komplekse opgaver og få erfaring gennem især tværfagligt samarbejde og sparring med specialister.

Employee Board: En unik mulighed for at udvikle dig

Mand smiler mod kamera

Som noget særligt i Digital, Change & IT kan du være med til at udvikle organisationen og vores kultur gennem et medarbejderpanel. Hvert år søger vi nye kolleger til Boardet, der giver dig et fantastisk netværk på tværs og en unik mulighed for personlig udvikling gennem opgaver, der bringer dig tæt på ledelsen – sammen med andre ildsjæle, der har en passion for forandring og lyst til at drive udvikling og bedre processer. 

Klar på en god udfording?

Fakta om Digital, Change & IT

  • Knap 500 kolleger arbejder i Digital, Change & IT
  • Lokationer: København, Aalborg og Polen
  • Arbejdssprog: Dansk og engelsk
  • Profiler, vi ofte søger: Udvikler, arkitekt, Scrum Master, forretningsanalytiker, proceskonsulent – og en masse andre specialister
  • Sprog, vores udviklere programmerer i: Java, Cobol/Gen, C#, Python, C++, JavaScript, VBA Scripts, R