Karriere

Renés karrierevej i Nykredit

"Jeg har aldrig været typen, som har været meget udfarende omkring mine karriereønsker, så jeg er taknemmelig for at have haft ledere, der har skubbet til mig, og fået mig til at reflektere over, hvad der egentlig har været min drivkraft, mine styrker og mine ambitioner. "

Læs mere her om René

Mød Daniel, seniorkonsulent og Berlingske Talent 100, 2017

"Mange har evnerne og potentialet til at nå langt. Men der er stor forskel på at kunne og på at ville udvikle sig – og jeg er overbevist om, at udviser du hver eneste dag sult efter at ville udvikle dig og lære nyt, så vil langt de fleste opleve en organisation, der åbner sig og tilbyder mulighed for udvikling. Det er i hvert fald den erfaring, jeg selv har gjort mig."

Læs mere her om Daniel

Sammen kommer vi længere

I Nykredit er der kort mellem indsats og ansvar. Vi anerkender og værdsætter en ekstra indsats, ambitioner, vilje og samarbejdsevner. Så hvis du selv går skridtet videre – for kunden, for projektet, for Nykredit  er din karriere altid i bevægelse. Nykredit har den store banks muligheder og den mindre banks bevægelighed, så forskellen, du gør, kan både mærkes og ses.

Ledige jobs

I Nykredit bliver du en del af et netværk med omkring 4000 handlekraftige kolleger. Din karriere hos os kan være mange ting, alt efter hvem du er, men fælles for dig og dine kolleger er, at I er ambitiøse, og at I vil være de bedste – de bedste til at rådgive kunderne, de bedste til at udvikle Nykredit og de bedste til at sikre langsigtede relationer til det samfund, vi er en del af.

Din udvikling er vores investering

I Nykredit prioriterer vi udvikling og muligheder for alle medarbejdere, der vil og kan. Vi spotter talenter, giver dig ansvar og understøtter din udvikling, uanset om du er ny medarbejder, specialist eller leder. Hos os vil du opleve, at gensidig tillid og respekt er bærende elementer i vores kultur og måden, vi møder vores kunder på. Vi vil investere i dig, så vi sammen kan gøre en forskel for vores kunder. 

Læs mere

Kontakt os

I Nykredit vil vi gerne arbejde sammen. På tværs af afdelinger og områder, men også med andre studerende og uddannelsesinstitutioner. 

Læs mere her om, hvordan vi kan arbejde sammen