Karriere

Bliv en del af Nykredit

Forenet kan vi mere

Christina Blumensaat

“Nykredits foreningsejerskab betyder, at vi er ansat et sted, hvor vi tilgodeser vores kunder og samfundet. Samtidig er her en god tro på, at folk lykkes. Dét er årsagen til, at jeg udvikler mig hver dag og brænder for det, jeg laver.” Sådan lyder det fra Christina, når hun skal forklare, hvorfor hun er glad for at være en del af lige præcis Nykredit. Og hun er ikke alene. I Nykredit er vi stolte af at være ejet af en forening af kunder. Det giver nemlig nogle helt særlige muligheder og forpligtigelser til at give tilbage til kunderne og samfundet. Vil du være med?

Behandling af persondata og rettigheder som ansøger

Læs, hvordan vi behandler dine persondata og se, hvilke rettigheder du har, når du søger job i Nykredit.

Læs mere om vores karriereveje

Vil du være med til at digitalisere fremtidens bank og realkredit?

I Nykredit er der masser af muligheder til dig, der er skarp på teknologi og gode kundeoplevelser. Vi belønner talent og tilbyder udvikling til dig, der vil sætte din digitale faglighed i spil.

Rådgiver? Styrk din karriere og udvikling hos os

Vi er ejet af en forening af kunder, og det mærker du som rådgiver fra dag ét. Du bliver også omgivet af ambitiøse kolleger, der ikke alene er blandt Danmarks dygtigste  – de formår også at opbygge en tæt og langvarig relation til deres kunder.

Graduateprogram: En enestående start på din karriere

Som graduate i Nykredit får du en unik karrierestart, hvor du med en fastansættelse gennemgår et accelereret udviklingsforløb på 12 måneder.

Drømmer du om en praktikplads i den finansielle sektor?

Som praktikant i Nykredit bliver du mødt af udfordringer, som udvikler dig både fagligt og personligt. Du får mulighed for studieansættelse, mens du afslutter din bachelor og fastansættelse efter endt studie.