Mød Christina Blumensaat: ”Vi har noget til vores kunder, som ingen andre har. Det gør det meget sjovere at være rådgiver.”

Christina Blumensaat

Vores private banker Christina Blumensaats karriere har – med vilje – ikke været snorlige. Til gengæld har den helt bevidst været stejl, og Nykredit-DNA kunne roligt være overskriften på hendes 20 år hos os. Dyk ned i Christinas historie og dine muligheder som rådgiver i Nykredit. 

Christina Blumensaat er en af den slags mennesker, der sjældent sidder stille. Hun har plads på vores kontor på Kalvebod Brygge, men befinder sig mere på vores center på Frederiksberg – det er nemlig dér, Christinas kunder  er. Og kan du ikke finde hende på Frederiksberg, så er Christina nok på kundebesøg eller på tur rundt om søen i Lyngby, hvor hun bor. Spørger du Christina, hvad det bedste ved hendes job er, så er svaret simpelt:

”Det bedste ved mit job er at møde kunderne. Både de nye og dem, jeg har været tæt på længe.”

Christina Blumensaat

”For nyligt var jeg hos en kunde, som lige har renoveret sit køkken. Hun ringede og spurgte, om jeg ikke kom forbi og så det, og det ville jeg da gerne, for jeg havde jo været med i processen. Så fik jeg en rundtur i huset og spiste fastelavnsboller sammen med hende. Jeg ved godt, at dét ikke er penge i bogen, men jeg går enormt meget op i at gøre det godt for mine kunder, om det så er at spise fastelavnsboller eller noget andet. Jeg strækker mig gerne for at gøre lidt ekstra.”

Vi kan tilbyde vores kunder noget, som ingen andre kan

Christinas 20 år i Nykredit er ikke kommet af tryghed og vaner. Tværtimod er det udfordringerne og de skiftende ansvarsområder, som især har fastholdt hende. Hun kan stadig mærke den gamle Nykredit-ånd, som hun værdsætter, men hun brænder mere for den nye rejse, som Nykredit er på:

”I Nykredit er der god holdånd, og vi er lige nu i en ret heftig udvikling. Dét er en fed rejse at være med på. Det jeg sætter mest pris på er vores omdømme. Jeg elsker at sige, at jeg arbejder i Nykredit. På samme måde som jeg elsker vores foreningsfordele, som skinner igennem som særlige tilbud til vores kunder. Vi har noget til vores kunder, som ingen andre har. Det gør det bare sjovere som rådgiver, fordi vi jo er stolte af det, vi kan tilbyde kunderne.”

Og netop de ForeningsFordele spiller en stor rolle i Christinas relationer til kunderne i dag.

”ForeningsFordele overrasker ofte, når man kommer til Nykredit som ny kunde. Vi har så mange skuffer at tage af – og jo mere af deres økonomi kunderne placerer hos os, jo flere fordele.”

Christina Blumensaat

 

Nykredit er ejet af en forening, nemlig Forenet Kredit, og derfor kan vores kunder få særlige fordele, hvis de samler deres økonomi hos os. Vi kalder det ForeningsFordele, og det er rabat på udvalgte gebyrer på lån og investeringer, kroner og øre tilbage og mulighed for at bo og køre mere energivenligt. Men der er flere fordele ved at arbejde i en foreningsejet virksomhed, og spørger du Christina, så betyder det også noget i hendes hverdag.

“Foreningsejerskabet betyder, at vi er ansat et sted, hvor vi tilgodeser vores kunder. Det gør os stolte, og det giver mig lyst til at give det ekstra. Når du kombinerer det med, at der i Nykredit er en god tro på, at folk lykkes, så er det måske årsagen til, at jeg udvikler mig hver dag og brænder for det, jeg laver.”

Christina Blumensaat

Fra forsikringssælger til private banker

Christina flyttede som ung student fra Silkeborg til København for at læse til finansøkonom. Planen var, at hun skulle tilbage til Jylland, men i stedet landede hun i Lyngby. Og lige så forbundet, som hun nu er til Lyngby, lige så forbundet er hun til Nykredit:

”Allerførst handler det om, at jeg har så meget Nykredit-DNA, at jeg slet ikke kan lade være. Jeg brænder for det, jeg laver. Jeg vil være den bedste – og i Nykredit bliver vi hele tiden udfordret.”

Christina har prøvet lidt af det hele i Nykredit. For 20 år siden startede hun som forsikringssælger, senere blev hun rådgiver i Lyngby, derefter blev hun souschef på Frederiksberg:

”Mange opfatter rollen som leder, som det oplagte næste skridt, hvis man gerne vil udvikle sig i sin karriere. Men for mig manglede der noget. Jeg savnede at fordybe mig i kundesagerne. Derfor greb jeg muligheden, gik en helt anden vej og blev private banker.”

”Det lykkedes, fordi der i Nykredit altid er en god, løbende dialog omkring, hvad man gerne vil. Jeg har altid fået mange jobmuligheder her. Her er tryghed og løbende dialog med lederne, og på den måde føler jeg mig altid støttet.”

Christina Blumensaat

Vi søger endnu flere ambitiøse rådgivere til vores centre i hele landet.