Mest stillede spørgsmål

Alle der har gennemført en relevant kandidatuddannelse højst to år forinden graduate-programmets start. Du kan finde de krav, der stilles til den specifikke graduate-stilling i stillingsopslaget.

Næste runde af ledige graduate-stillinger bliver annonceret i starten af det nye år, hvor de vil være synlige under vores ledige stillinger.

Du skal sende os en kortfattet ansøgning, hvor du sætter et par ord på dig selv og fortæller os, hvorfor du er interesseret i en graduate-stilling hos os. Du må også meget gerne supplere med de erfaringer, du har fra dit studie, eventuelle studiejobs og frivilligt arbejde. Derudover beder vi dig vedhæfte dit CV samt karakterer fra din bachelor og kandidat.

Ja, du er meget velkommen til at ansøge til mere end én graduate-stilling, men vi anbefaler, at du kun ansøger, hvis du er motiveret og har lysten til jobbet. Det er samtidig vigtigt, at din motivation for den enkelte stilling brænder igennem i din ansøgning.

Det er et krav, at du som graduate har gennemført en kandidatuddannelse, når du begynder hos os i september. Du er velkommen til at sende os din ansøgning, hvis du med sikkerhed har afsluttet din uddannelse, når graduate-perioden begynder.

For at komme i betragtning til en graduate-stilling hos Nykredit, må du maksimalt have et års erhvervserfaring fra en fuldtidsstilling efter endt uddannelse.

Næste runde af ledige graduate-stillinger bliver annonceret i starten af det nye år, hvor de vil være synlige under vores ledige stillinger.

Ja, når du har sendt din ansøgning elektronisk, vil du modtage en bekræftelse på, at ansøgningen er modtaget.

Din ansøgning vil blive læst af en af vores HR-konsulenter, som vurderer dine kvalifikationer i forhold til de krav, der er til stillingen. Den leder, der er knyttet til den graduate-stilling, du har søgt, deltager også i rekrutteringsprocessen.

Efter vi har læst din ansøgning, vurderer vi, om du er egnet til at indgå i vores graduate-program. Er det tilfældet, vil du få fremsendt tre analyseøvelser. Er dine resultater fra analyseøvelserne gode, inviterer vi dig til en samtale under vores Graduate Assessments Days. Forud for vores Graduate Assessments Days vil du blive bedt om at udfylde en personprofil.

Til samtalen vil du møde en af vores rekrutteringspartnere og den leder, der er knyttet til den graduate-stilling, du har søgt. Samtalen vil vi bruge til at lære dig lidt bedre at kende og fortælle dig mere om den graduate-stilling, du har søgt, samt give dig feedback på resultaterne af analyseøvelserne og personprofilen.

Kommer du ikke i betragtning til en samtale, vil du få besked via mail. Går du videre i udvælgelsesforløbet og efterfølgende ikke bliver valgt som vores kommende graduate, vil du modtage et begrundet afslag mundtligt.

Når du har gennemført det 1-årige graduate-forløb, fortsætter du din karriere i en fuldtidsstilling i samme afdeling, som du har været graduate i.