Nykredit tager højdespring på IT Company Rank

Nykredit er for alvor kommet på radaren som en attraktiv arbejdsplads blandt it-professionelle. I årets IT Company Rank går Nykredit hele 21 pladser frem og ligger øverst blandt de danske banker i undersøgelsen.

”Vi bygger fremtidens bank”. Det er det fælles mål og mindset, alle medarbejdere i Nykredit Digital, Change & IT arbejder ud fra hver eneste dag. Og noget tyder på, at budskabet om, at der er masser af muligheder for at arbejde med mange forskellige dimensioner af it og udvikling er trængt igennem lydmuren.  

I den årlige måling IT Company Rank, som Teknologiens Mediehus står bag, vurderer it-professionelle fra hele landet, hvor attraktive forskellige arbejdspladser er. Nykredit tager et spring på hele 21 pladser i forhold til 2018 og ligger nu på en samlet 13.-plads og er den højest placerede bank i undersøgelsen.

Jesper Andersen, CIO i Nykredit, siger om højdespringet:

"Det gør mig både glad og stolt, at ikke alene vores egne kolleger, men it-professionelle fra hele landet, oplever, at der sker noget spændende her i Nykredit – også på den digitale front."

Jeg tror, det smitter af på vores image og omdømme i branchen, at vi ikke ”bare” er en it-afdeling, men derimod et bredt, tværfagligt community med kompetencer på tværs af processer og kunderejser, data, it, robotics, digitalisering og UX.

Jesper Andersen, CIO

"Vi har gennem det seneste år lagt mange kræfter i at organisere os på en måde, som rykker udviklingen tættere på forretningen, samtidig med at både teams og medarbejdere kan levere løsninger og dygtiggøre sig. Selv om vi ikke er i mål endnu, er vi begyndt at høste frugterne af den nye og langt mere agile måde at arbejde på. Og så tror jeg også, det betyder noget, at vi generelt værdsætter fagligheden og værner om den i Nykredit," siger Jesper Andersen.

Kort om IT Company Rank

  • En analyse, der vurderer danske virksomheders image i forhold til deres forudsætninger for at tiltrække it-medarbejdere.
  • Analysen laves årligt af Teknologiens Mediehus på baggrund af en spørgeskemaundersøgelse blandt it-professionelle.
  • I 2019 er 60 virksomheder og offentlige institutioner med i undersøgelsen.
  • Nykredit ligger i 2019 på en samlet 13.-plads – et spring på 21 pladser i forhold til 2018.