Karriere

Drømmer du om en praktikplads i den finansielle sektor? Bliv finansbachelor- eller finansøkonompraktikant i Nykredit.

Avdo Grljevic

Styrk din udvikling som finansbachelorpraktikant

Når du har gennemført de to første år af dit finansbachelor-studie, er det tid til fem måneder i praktik. Som finansbachelor hos Nykredit får du indblik i vores virksomhed og den finansielle sektor. Og vi tør godt love dig et forløb, der vil teste din læring og skrue op for din udvikling.

Der er flere muligheder for praktikophold i Nykredit. Det kan være i et privat- eller erhvervsteam, hvor du bliver klogere på, hvad det vil sige at være privat- ellers erhvervsrådgiver i Nykredit. 

Du har også mulighed for at skabe en karrierevej i Nykredit Operations. Her vil du være med til at understøtte Nykredits daglige driftsopgaver og udvikle funktionsområder indenfor bank, realkredit, pension og administration.

Lyder det som noget for dig? Vi søger finanspraktikanter nu.

Mand og kvinde kigger på tablet, mand forklarer

Uanset om du er mest til et praktikophold som rådgiver eller i Operations, så tilbyder vi dig: 

  • en struktureret praktikplan, der guider dig gennem hele forløbet
  • en mentor, der vil coache dig og støtte din professionelle udvikling
  • udfordringer, som udvikler dig både fagligt og personligt
  • Hvordan du omsætter teori til praksis
  • medansvar for at løse daglige opgaver
  • mulighed for studieansættelse, mens du afslutter din bachelor og fastansættelse efter endt studie.

Vi glæder os til at få dig med på holdet!

Er du vores kommende finansbachelorpraktikant?

Bliv finansøkonompraktikant: Er du vores nye privatrådgiver?

Kollegaer på kontor der snakker

Som finansøkonompraktikant får du chancen for at få en solid smagsprøve på, hvad jobbet som privatrådgiver indebærer. Når du har gennemført 1,5 år af dit studie, er det tid til tre måneder i praktik. I et praktikforløb hos os tilbyder vi dig:

  • en specialdesignet praktikplan, der guider dig gennem hele forløbet
  • en mentor, der vil coache dig og støtte din professionelle udvikling
  • indsigt i, hvad det vil sige at arbejde med helhedsrådgivning inden for bank, realkredit, investering og pension.

Finansøkonompraktik hos Nykredit: Starten på din karriere

Startskuddet på din karriere

Du lærer at omsætte teori til praksis og får faglig sparring til at skrive din hovedopgave. I slutningen af praktikforløbet taler vi sammen om dine fremtidige muligheder. Som finanstrainee bliver du ansat på et af vores centre eller i Nykredit Direkte®, og du vil varetage rollen som privatrådgiver. I løbet af året vil du som finanstrainee foruden den daglige erfaring som privatrådgiver løbende deltage på undervisning sammen med de andre finanstrainees på tværs af Nykredit.

Vi søger finansøkonompraktikanter et år før praktikstart.

Bedst til kunder

I Nykredit arbejder vi benhårdt på at blive ’Bedst til kunder’. Vi forventer derfor, at du har lyst til at tale med kunder og forstår, at kunderne skal have den bedste service. Samtidig har du gode kommunikative evner, og kombineret med din imødekommende personlighed og dit fokus på at identificere kundens ønsker og behov skaber du sammen med dine kolleger resultater til gavn for kunden og Nykredit.

Udvikling til dig, der vil og kan

I Nykredit prioriterer vi udvikling og muligheder for alle medarbejdere, der vil og kan. Vi spotter talenter, giver dig ansvar og understøtter din udvikling, uanset om du er praktikant, studentermedhjælper eller ny rådgiver. Hos os vil du opleve, at gensidig tillid og respekt er bærende elementer i vores kultur og måden, vi møder vores kunder på. Sammen arbejder vi for at skabe overblik og tryghed for vores kunder – og muligheder for dig.