Mød Peter Madsen, Private Banker: Jeg bliver motiveret af de spændende mennesker omkring mig

Mød Peter Madsen, Private Banker og et af 14 talenter i Nykredit Academy 2018: ”Der er ikke mange, der ved, at sådan en pæn bankmand som mig elsker at gå til heavy metal-koncerter.”

Jeg nyder virkelig at være blandt spændende kunder og gode kolleger

”Private Banking-kunder kræver meget opmærksomhed, da der er en del kompleksitet i deres økonomi, som betyder, at der skal lægges ekstra tid ind til hver kunde,” fortæller Peter Madsen, Private Banker i Nykredit. Det er ikke tilfældigt, at det er den kundegruppe, Peter har valgt at arbejde med: ”Mange af mine kunder har skabt en formue, fordi de virkelig brænder for noget. Det er nogle meget spændende mennesker!” Og det er i menneskerne omkring ham, at Peter finder motivationen i sit daglige arbejde. ”For mig er det ikke super vigtigt, lige præcis hvad jeg laver, det er mere, hvem jeg laver det sammen med, eller hvem kunden er. Jeg nyder virkelig at være blandt spændende kunder og gode kolleger!”

 

Jeg går aldrig halvhjertet ind i noget

I år er Peter blandt et af de nøje udvalgte talenter i Nykredits talentprogram for rådgivere, Nykredit Academy. ”Jeg ved, at det kommer til at kræve meget. Jeg vil gerne blive bedre til det, jeg gør, og jeg går aldrig halvhjertet ind i noget.” Programmet løber fra september 2018 til april 2019, og Peter mærker allerede nu en udvikling: ”På ganske kort tid har jeg rykket mig meget! En del af forberedelsen til Nykredit Academy var at indsamle en masse feedback fra ledere, kunder og samarbejdspartnere. Det har været rigtig spændende og lærerigt.” Peters ønske om at præstere og yde sit bedste går igen i den lokale tennisklub, hvor han spiller flere gange om ugen: ”Ligesom på tennisbanen, kan jeg i mit arbejde kun bebrejde mig selv, når det går galt, og hvis det går godt, er det også min egen fortjeneste – selvfølgelig ofte også i samarbejde med gode kolleger.”

 

Jeg går målrettet efter at udvikle mine svage sider

Allerede i begyndelsen af sin karriere som privatrådgiver tog Peter en uddannelse som ejendomsmægler sideløbende. ”Jeg tog uddannelsen som ejendomsmægler for at blive dygtigere til at rådgive mine kunder om boligsager.” Efterfølgende har kurser, opstart af nye afdelinger og nu talentprogrammet sneget sig ind på CV’et. Peter er heller ikke i tvivl om, hvilke områder, han vil arbejde mere med for at blive endnu bedre til det, han gør i dag: ”Jeg har valgt et fokusområde, som jeg halter på, og det er at tage opmærksomheden i en forsamling. Jeg er bedst til at gemme mig ovre i hjørnet, og jeg skal lære at stille mig op og fortælle og styre min nervøsitet.” Han er allerede indstillet på, at det vil kræve meget træning og øvelse, men da Peter godt kan lide at skabe synlige resultater, er han sikker på, at det nok skal lykkes.  

 

Der er altså bare et eller andet fedt ved hård metal fra midten af 90’erne

Peters kunder og kolleger beskriver ham som en ”rolig bankmand”. Det er dog ikke sådan, Peters venner og familie ville beskrive ham: ”Der er ikke mange, der ved, at sådan en pæn bankmand som mig elsker at gå til heavy metal-koncerter. Hvis man spørger mig, så er der altså bare et eller andet fedt ved hård metal fra midten af 90’erne.”

CV:

Elev i Unibank (1995-1997)

Bankassistent i Unibank (1997-2001)

Bankrådgiver i Nordea (2001-2006)

Eksamineret Ejendomsmægler (2004)

Privatrådgiver i Forstædernes Bank (2006-2008)

Eksamineret Pensionsrådgiver (2007)

Eksamineret Formuerådgiver (2008)

Formuerådgiver i Forstædernes Bank (2008-2010)

Bankrådgiver Erhverv (Entrepreneur Advisor) i Nordea (2010-2017)

Private Banker i Nykredit (2017- )

 

8. november 2018