Mød Tine Rytter, seniorprivatrådgiver i Odense: Det vigtigste for mig er, at jeg får nye udfordringer

20 år i bankverdenen - det kan lyde som lang tid. Men har man øje for de udfordringer, der byder sig, og er man klar til at gribe forandringerne, så er det 20 år med spændende arbejdsopgaver og flotte resultater

Og det var netop udsigten til nye udfordringer og gode udviklingsmuligheder, der gjorde, at Tine Rytter, 39, for 2,5 år siden tog springet til Nykredit. I dag er hun seniorprivatrådgiver i Odense og nyvalgt tillidsmand i Nykredit.

 

Hvorfor søgte du til Nykredit?

Det gjorde jeg, fordi jeg var tiltrukket af de gode udviklingsmuligheder. Her i Odense er vi et stort center. Der er både privatrådgivere, erhvervsrådgivere, Privat Banking-rådgivere og ejerlederrådgivere. Det er en fornøjelse at få et større netværk og flere muligheder for at snuse til nye ansvarsområder og prøve mig selv af. Jeg har bl.a. ansvaret for kontakten til mæglerne i Nybolig her i Odense – en opgave, som tidligere lå på min leders skrivebord, men som nu er uddelegeret til mig.

 

Hvad er du mest stolt af at have bidraget til i 2017?

Helt ærligt, så er jeg pavestolt over de gode resultater, vi har leveret. Vi har knoklet hver dag for at give vores kunder en god helhedsrådgivning, på at få nye kunder og på at pleje de eksisterende kunder. Det er fantastisk at se tilbage på, og jeg synes, vi er nået langt på de 2,5 år, jeg har været i Nykredit.

 

Hvilke udfordringer glæder du dig mest til i 2018?

Jeg er stor fan af den stime, vi er inde i, hvor vi begynder at implementere nye, langt mere brugervenlige systemer. Det er et vigtigt led i målet om at frigive mere tid til, at vi rådgivere kan være der for kunderne – særligt med Nykredits ambition om at blive bedst til kunder in mente.

På det mere personlige plan glæder jeg mig bl.a. til at dykke ned i rollen som tillidsmand – en vigtig funktion i disse tider, hvor forandringerne suser om ørene på os. Og en rigtig god mulighed for mig til at udvikle helt nye sider af mig selv. I forbindelse med vores udviklingssamtaler brugte jeg også en del tid på at tænke over, hvor jeg ser mig selv om to år. Om det så er en fremtid som rådgiver, specialist eller leder vil tiden vise – det vigtigste for mig er, at jeg får nye udfordringer.

 

Har du et godt råd til andre, der ønsker at gøre karriere i finanssektoren?

Vær forandringsparat! Der sker noget nyt hver eneste dag. Der kommer ny lovgivning, nye systemer, nye forretningsgange m.v. Det er spændende, men kræver også noget af dig som medarbejder. Prøv også at opleve sektoren fra så mange vinkler som muligt. Det kan være en god personlig såvel som faglig udfordring at prøve at arbejde med forskellige fagområder: I privat, i erhverv, som specialist, i staben mv.

 

Uddannelse og karriere

Jeg har taget den traditionelle bankelevuddannelse og startede som elev i BG Bank i 1998. Jeg blev udlært i 2000. I 2001 blev den BG Bank-filial, jeg arbejdede i, omdannet til Danske Bank. Siden da har jeg arbejdet som rådgiver, boligrådgiver og senior privatrådgiver. I 2009 skiftede jeg til Arbejdernes Landsbank, og i sommeren 2015 kom turen så til Nykredit, hvor jeg i dag arbejder som seniorprivatrådgiver på vores center i Odense. I mellemtiden har jeg også taget en finansiel videreuddannelse og en lang række interne og eksterne kurser. Senest deltog jeg i Nykredit Academy, der er et udviklingsforløb for de bedste rådgivere i Nykredit.

 

4. april 2018