Kunstforening

Procedure for medlemmer af Nykredits Kunstklub København eller Kunstforeningen Jylland
Hvis du er medlem af Kunstklubben København eller Kunstforeningen Jylland, er der flere ting, som du skal forholde dig til, hvis du er i en aktiv kunstperiode.

Har du modtaget et kunstværk
Hvis du har modtaget et kunstværk i en aktiv kunstperiode, skal du tage stilling til, om du ønsker at beholde kunstværket eller returnere det.

  • Hvis du ønsker at beholde kunstværket, skal du betale indskud for den resterende del af perioden. Derudover skal du dække Nykredits tilskud i den resterende del af perioden. Det betyder konkret, at du skal betale 200 kr. pr. måned for den resterende del af den 3. årige periode.
  • Du kan også vælge at returnere kunstværket. Hvis du vælger at returnere kunstværket, vil du få dit indbetalte indskud retur.
     

Har du ikke modtaget et kunstværk
Har du ikke modtaget et kunstværk endnu i en aktiv periode, har du to muligheder:

  • Du kan få refunderet dit indskud
  • Du kan blive i kunstforeningen og vente på, at du bliver udtrukket. Det betyder dog, at du både skal betale din samt Nykredits andel i den resterende del af perioden.
     

Du skal give besked om dit valg
Uanset hvilken af de ovenstående løsninger, som du vælger, skal du tage kontakt til Kunstklubben København eller Kunstforeningen Jylland og informere dem om dit valg. De vil herefter stå for det praktiske i forhold til enten indbetaling på din konto eller yderligere opkrævning.

Kontakt Kunstklubben København: Marianne Ekenberg, Bolig og Realkredit, 44559879 eller kunstkbh@nykredit.dk 

Kontakt Kunstforeningen Jylland: Per Andersen, Center Himmerland, 44554502