Personoplysninger og brug af cookies

I Nykredit vil vi gerne give dig den bedste rådgivning og de bedste løsninger. Jo bedre vi kender dig, jo bedre kan vi rådgive dig - derfor registrerer og bruger vi oplysninger om dig. Oplysningerne hjælper os desuden med at beskytte dig mod svindel og med at leve op til de lovkrav, der gælder for os som en finansiel institution.

vores politikker for behandling af personoplysninger og cookies

Nykredit Bank

Læs om brug af personoplysninger

Nykredit Realkredit

Læs om brug af personoplysninger

Totalkredit

Læs om brug af personoplysninger

Nykredit Leasing

Læs om brug af personoplysninger

Cookieoverblik

Se, hvilke cookies vi bruger

Indstillinger for cookies

Til- og fravælg cookies

Privacy Policy and Cookies for all relevant subsidiaries/business lines

Nykredit Bank

Read more

Nykredit Realkredit

Read more

Totalkredit

Read more (in Danish only)

Nykredit Leasing

Read more (in Danish only)

Spørgsmål til behandling af personoplysninger

Har du spørgsmål til vores behandling af dine personoplysninger, er du altid velkommen til at kontakte vores databeskyttelsesrådgiver.

Nykredit Banks databeskyttelsesrådgiver
Kalvebod Brygge 1-3
1780 København V
databeskyttelsesraadgiver@nykredit.dk

Utilfreds med behandling af personoplysninger

Hvis du er utilfreds med vores behandling af dine personoplysninger, kan du klage til:

Nykredit Bank A/S
Klageservice
Kalvebod Brygge 1-3
1780 København V
klageansvarlig@nykredit.dk

eller:

Datatilsynet
Borgergade 28, 5.
1300 København K
dt@datatilsynet.dk