Studentermedhjælper til Virksomhedsanalyse

Har du interesse for andelsboligforeninger og flair for regnskab? Så er du måske vores nye studentermedhjælper.

Dit kommende job
Din primære arbejdsopgave er at arbejde med registrering af oplysninger på andelsboligforeninger, når en privatkunde ansøger om at belåne sin andelsbolig i Nykredit. Det bliver din opgave at indtaste andelsboligforeningernes regnskabstal i vores systemer, læse generalforsamlingsreferater og vedtægter samt kunne uddrage væsentlige oplysninger til registrering og beregning i vores systemer. Du får indblik i kreditprocesserne i en bank og er med til at sikre, at Nykredit foretager en korrekt kreditvurdering og rådgivning af kunderne.

Har du flair for regnskab, kan du senere komme til at arbejde med behandling af regnskaber til kreditvurdering af Nykredits erhvervskunder. Din udvikling afhænger af din egen indsats, men vi hjælper dig med oplæring fra både erfarne studentermedhjælpere og vores analytikere.

Din erfaring
Du er i gang med en relevant økonomisk uddannelse, og du har gode IT-kundskaber specielt inden for Office-pakken. Vi forventer, at du er detaljeorienteret og arbejder struktureret, idet det er meget vigtigt, at opgaverne løses korrekt hver gang. Dit arbejde har indflydelse på, hvor stort et lån kunden kan tage i andelsboligen. Du kommer til at arbejde tæt sammen med de andre studentermedhjælpere i afdelingen, så det er vigtigt, at du er god til at samarbejde. Du er løbende i dialog med vores kolleger på rådgivningscentrene, og vi forventer derfor, at du er god til at kommunikere – både mundtligt og skriftligt.

Vi sætter pris på godt humør og en fleksibel indstilling. Arbejdstiden er som udgangspunkt to dage om ugen med mulighed for fleksibilitet i eksamensperioder.

Din nye arbejdsplads
Virksomhedsanalyse er en afdeling i Kredit, der udover at lave registreringer på andelsboligforeninger har ansvar for rating af Nykredits erhvervskunder. Virksomhedsanalyse har desuden ansvaret for at udføre komplekse regnskabsanalyser på større erhvervs- og landbrugskunder. Vi er et uformelt, ungt og velfungerende team i et stærkt fagligt miljø med mange andre studerende. Vi har stort fokus på sparring samt faglig og personlig udvikling. Ud over de relationer som dine arbejdsopgaver automatisk giver dig, bliver du en del af Nykredits studenternetværk på ca. 550 studerende.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed eller arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte teamchef Katrine Zink på tlf. 44 55 28 77.

Vi inviterer løbende til samtaler, så vi ser frem til at modtage CV, ansøgning og eksamenskarakterer snarest muligt.

Om Nykredit

I Nykredit bliver du en del af noget helt unikt. Udover at vi vil være danskernes foretrukne finansielle partner, vil vi også være en ansvarlig samfundsspiller. Og fordi vi overvejende er ejet af en forening, der repræsenterer kunderne, har vi helt særlige muligheder og forpligtelser til at give noget tilbage til vores kunder og til samfundet.

Hos Nykredit bliver du en del af en kultur, hvor vi sætter en ære i at være ambitiøse på dine vegne, og vi investerer gerne i din udvikling. Til gengæld forventer vi naturligvis også, at du gør dit bedste for kunderne, forretningen og kollegerne. Forenet kan vi mere.

Læs mere om ansættelsesprocessen samt vores behandling af dine personoplysninger her.

By
København

Ansøgningsfrist
03-04-2023