Relation Manager til Totalkredit

Kunne du tænke dig at være Totalkredits ansigt ud mod pengeinstitutterne? Brænder du for at yde en god service og sikre gode kundeoplevelser? Og vil du være en del af et proaktivt og ambitiøst team, der plejer og udbygger stærke partner relationer? Så er du måske vores nye kollega i Totalkredit.

Som Relation Manager i Totalkredit, bliver du en del af et unikt samarbejde. Totalkredit er en del af Nykredit koncernen, og er landets største långiver og formidler af realkreditlån gennem 43 forskellige banker, sparekasser og andelskasser fordelt i hele landet – og samarbejdet med disse er afgørende for koncernen.

Du bliver en del af et mindre team, men med et tæt samarbejde med alle vores specialister, som du forstår at sætte i spil, når det er relevant. Som ny spiller på holdet, får du mulighed for at være med til at forme stillingen. Teamet har ansvaret for at servicere pengeinstitutterne, pleje og udbygge de gode relationer samt bidrage til den løbende udvikling af partnerskabet i forhold til både privat- og erhvervskunder.

I dagligdagen arbejder du sammen med dygtige specialister i Totalkredit, der understøtter relationsarbejdet med rådgivning, værktøjer, rapportering, koncepter, uddannelse mm.

Din hverdag hos Totalkredit
Dine kommende arbejdsopgaver vil omfatte at:

  • være proaktiv med hjælp til og sparring med pengeinstitutterne
  • afholde statusmøder og bære ønsker, krav og markedsviden fra pengeinstitutterne ind i Totalkredit
  • følge op på fagområder, der er outsourcet til pengeinstitutterne (bl.a. kredit og AML)
  • formidle fagligt indhold, der relaterer sig til realkreditbelåning for kontaktpersoner og rådgivere i pengeinstitutterne
  • understøtte implementeringen af nye tiltag fra Totalkredit i pengeinstitutterne.

Bring dine kompetencer i spil
Vi lægger vægt på, at du er god til at arbejde selvstændigt med en høj eksekveringskraft – og du trives med at være ude hos kunderne, som er lokaliseret i hele landet. Vi lægger også vægt på, at du som person er udadvendt og stærk til at samarbejde, ligesom du finder gode løsninger og tager ansvar for hele kundeoplevelsen.

Du sætter dig hurtigt ind i problemstillinger og forstår både detaljerne og de store sammenhænge, hvortil du er god til at bringe koncernens specialister i spil, når opgaver skal løses.

Er det dig, vi leder efter?
Du har en finansiel baggrund med et godt kendskab til realkredit. Uddannelsesmæssigt kan det være med enten en bankfaglig eller en relevant akademisk uddannelse. Du har en stærk forretningsindsigt og flere års erfaring med at arbejde med både privat- og erhvervskunder.  

Du brænder for gode relationer, du kan lide at arbejde med kunder og trives med at være Totalkredits ansigt i pengeinstitutterne. Hvis du kan nikke genkendende til dette, er du måske netop den Relation Manager, vi leder efter.

Bliv en del af Totalkredit
Du bliver vores tredje kollega i teamet, og din placering bliver i København, hvor du også får en stor kontakt med Totalkredits ledelse samt kompetente og ambitiøse kolleger i hovedsædet.

Lyder det som noget for dig?
Så send os endelig dit CV, ansøgning samt øvrige dokumenter. Hvis du har spørgsmål til stillingen eller Totalkredit som virksomhed eller arbejdsplads, er du meget velkommen til at kontakte partnerdirektør Anne Hauskou, 23 34 74 20 eller seniorrekrutteringspartner Tine Wilhelmsen, 44 55 57 89.

Om Totalkredit

Hos Totalkredit er det vores engagerede medarbejdere, som bidrager til at gøre alle arbejdsdage spændende og udfordrende.

Vi arbejder alle benhårdt hver dag for at hjælpe 44 forskellige banker, sparekasser og andelskasser, der er en del af vores unikke partnerskab, hvor vi sammen hjælper kunderne med finansiering af deres boligdrømme.

Som medarbejder i Totalkredit, vil du være med til at sætte retning for de løsninger, vi tilbyder kunder og pengeinstitutter i hele landet.

Herudover bliver du en del af en foreningsejet koncern, hvor din og dine kollegers udvikling er i højsædet.

Du kan læse mere om Totalkredit her.

By
København

Ansøgningsfrist
14-06-2023