Forenet Kredit stemmer ja til aktiesalg

Forenet Kredits repræsentantskab har godkendt en salgsaftale med en kreds af danske pensionsselskaber ledet af PFA Pension og med PensionDanmark, PKA, AP Pension og MP Pension som medinvestorer.

I går, den 23. november 2017, godkendte repræsentantskabet at sælge en andel af sine aktier til fem danske pensionsselskaber. Beslutningen om at godkende aftalen blev anbefalet af Forenet Kredits bestyrelse, bestyrelsen i Nykredit A/S og Nykredits koncerndirektion.

 

Denne anbefaling besluttede repræsentantskabet at følge og godkendte dermed aftalen. Aftalen er også blevet godkendt af de nødvendige myndigheder, og vi forventer derfor, at salget bliver gennemført i nær fremtid.

 

Som en naturlig konsekvens af repræsentantskabets beslutning bliver det børsforbe-redende arbejde i Nykredit A/S indstillet.

Læs mere om aftalen

 

Flere KundeKroner og nye rabatter på vej

Aftalen får også betydning for de KundeKroner, Totalkredit udbetaler til kunder med private realkreditlån. Beløbet stiger fra 1.000 til 1.500 kr. pr. lånt million pr. år. Og som noget nyt bliver der også rabatter til erhvervskunder i Nykredit.

Læs mere om de nye rabatter 

 

24. november 2017