Finanspraktikant i Nykredit

Bliv finansbachelorpraktikant: Få indblik i jobbet som privat- eller erhvervsrådgiver

Som finansbachelor får du indblik i Nykredit og den finansielle sektor. Og vi tør godt love dig et forløb, der vil teste din læring og skrue op for din udvikling. Når du har gennemført to år af dit studie, er det tid til fem måneder i praktik. Som finansbachelorpraktikant i Nykredit er formålet at give dig et godt indblik i, hvad det vil sige at være privat- eller erhvervsrådgiver i Nykredit. Vi tilbyder dig:

  • en specialdesignet praktikplan, der guider dig gennem hele forløbet
  • en mentor, der vil coache dig og støtte din professionelle udvikling.

Startskuddet på din karriere

Du lærer at omsætte teori til praksis og får faglig sparring til at skrive din hovedopgave. I slutningen af praktikforløbet taler vi sammen om dine fremtidige muligheder. Efter endt uddannelse har du mulighed for at blive ansat som finansbachelortrainee på ét af vores centre eller i Nykredit Direkte®. Som finansbachelortrainee vil du løbende deltage på uddannelse, der skal sikre, at du bliver klædt godt på til rollen som rådgiver.

Vi søger finansbachelorpraktikanter et år før praktikstart.

Bliv finansøkonompraktikant: Er du vores nye privatrådgiver?

Som finansøkonompraktikant får du chancen for at få en solid smagsprøve på, hvad jobbet som privatrådgiver indebærer. Når du har gennemført 1,5 år af dit studie, er det tid til tre måneder i praktik. I et praktikforløb hos os tilbyder vi dig:

  • en specialdesignet praktikplan, der guider dig gennem hele forløbet
  • en mentor, der vil coache dig og støtte din professionelle udvikling
  • indsigt i, hvad det vil sige at arbejde med helhedsrådgivning inden for bank, realkredit, investering og pension.

Startskuddet på din karriere

Du lærer at omsætte teori til praksis og får faglig sparring til at skrive din hovedopgave. I slutningen af praktikforløbet taler vi sammen om dine fremtidige muligheder. Som finanstrainee bliver du ansat på et af vores centre eller i Nykredit Direkte®, og du vil varetage rollen som privatrådgiver. I løbet af året vil du som finanstrainee foruden den daglige erfaring som privatrådgiver løbende deltage på undervisning sammen med de andre finanstrainees på tværs af Nykredit.

Vi søger finansøkonompraktikanter et år før praktikstart.

Bedst til kunder

I Nykredit arbejder vi benhårdt på at blive ’Bedst til kunder’. Vi forventer derfor, at du har lyst til at tale med kunder og forstår, at kunderne skal have den bedste service. Samtidig har du gode kommunikative evner, og kombineret med din imødekommende personlighed og dit fokus på at identificere kundens ønsker og behov skaber du sammen med dine kolleger resultater til gavn for kunden og Nykredit.

Udvikling til dig, der vil og kan

I Nykredit prioriterer vi udvikling og muligheder for alle medarbejdere, der vil og kan. Vi spotter talenter, giver dig ansvar og understøtter din udvikling, uanset om du er praktikant, studentermedhjælper eller ny rådgiver. Hos os vil du opleve, at gensidig tillid og respekt er bærende elementer i vores kultur og måden, vi møder vores kunder på. Sammen arbejder vi for at skabe overblik og tryghed for vores kunder – og muligheder for dig.

Vores ledige stillinger

Er du vores kommende finanspraktikant? Se vores ledige stillinger.