Career

Forenet kan vi mere

”Det skaber stolthed og fællesskabsfølelse at være del af en virksomhed, der er foreningsejet. Kunderne betyder alt, og med foreningsejerskabet kan vi give tilbage til dem og samfundet.”

Sådan lyder det fra Jesper, når han skal forklare, hvorfor han er glad for at være en del af lige præcis Nykredit. Og han er ikke alene. I Nykredit er vi stolte af at være ejet af en forening af kunder. Det giver nemlig nogle helt særlige muligheder og forpligtigelser til at give tilbage til kunderne og samfundet. Vil du være med?

Se vores ledige stillinger

Læs mere om vores karriereveje

Vil du være med til at digitalisere fremtidens bank og realkredit?

I Nykredit er der masser af muligheder til dig, der er skarp på teknologi og gode kundeoplevelser. Vi belønner talent og tilbyder udvikling til dig, der vil sætte din digitale faglighed i spil.

Find dit tech-job her

Rådgiver? Styrk din karriere og udvikling hos os

Vi er ejet af en forening af kunder, og det mærker du som rådgiver fra dag ét. Du bliver også omgivet af ambitiøse kolleger, der ikke alene er blandt Danmarks dygtigste  – de formår også at opbygge en tæt og langvarig relation til deres kunder.

Læs mere om jobbet som rådgiver her

Graduateprogram: En enestående start på din karriere

Som graduate i Nykredit får du en unik karrierestart, hvor du med en fastansættelse gennemgår et accelereret udviklingsforløb på 12 måneder.

Bliv graduate i Nykredit