Mød os

Portræt af kvinde

Mød Simone Wejlemand, viceregionsdirektør i Region København

"I Nykredit har vi stærke relationer på tværs af organisationen, og jeg er ikke i tvivl om, at foreningsejerskabet spiller en rolle, når kunder og kolleger vælger os til. Det gjorde det i hvert fald for mig.”

Simone har arbejdet i den finansielle sektor i 17 år og har bevæget sig fra finanselev til viceregionsdirektør, mens hun sideløbende har læst både en HD(O) og en MBA. I løbet af sin karriere har hun siddet i mange forskellige stole, men i alle de roller, Simone har haft, har drivkraften været den samme: det, der driver hende, er kunderne og de mennesker, hun møder i sin hverdag. Du kan læse mere om Simones karriere og ledelsesstil i portrættet.

Microsoft Temas billede

Mød Oskar Schiøtz, softwareudvikler i København

"Nykredit et godt sted at suge til sig af viden og erfaring. Sammen løser man gåderne én for én, og det er faktisk en kæmpestor tilfredsstillelse at løse opgaven som et hold."

Trods fordomme om at arbejde i bank, sidder Oskar i dag i et team med syv andre udviklere og to testere i Nykredit. Sammen videreudvikler de ”Mortgage Calculations”, der er et af Nykredits største programmer i den nye realkreditplatform, NRP. Du kan læse mere om ham, tysk husmorstrik og hans "real life experience" her. 

Maria Smed Kristensen

Mød Maria Smed Kristensen, seniorprivatrådgiver

Jeg ser Nykredits foreningsejerskab som et enormt stærkt konkurrenceelement. Det er unikt og en kæmpe fordel.”

Hun er vild med tal, mennesker og boligprogrammer på tv, og har efter en del afstikkere på arbejdsmarkedet fundet sin rette hylde som seniorprivatrådgiver i Nykredit. Forholdet til kunderne og et solidt kollegafællesskab har gjort rådgiverjobbet på Center Silkeborg til et drømmejob.

Lene Lohse

Mød Lene Lohse, seniorrådgiver

”Jeg har mange muligheder for at påvirke organisationen”

Seniorrådgiver Lene Lohse sætter pris på at få indflydelse og kunne påvirke noget, og hun kan slet ikke lade være med at engagere sig. Hun har generelt svært ved at sidde stille, uanset om det er på sit arbejde eller på forhindringsbanen som OCR-udøver og -dommer. Og så har Nykredits foreningsejerskab givet hende et bedre forhold til sin søster.

Portræt af mand der smiler

Mød Simon Tange Høj, privatrådgiver

”Nykredit er ejet af en forening af kunder – så jeg er aldrig i tvivl om, hvem jeg går på arbejde for”

Når S-toget ruller fra Køge mod Østerbro mandag morgen, så har du gode chancer for at møde en ung mand med et stort rødt skæg. Han er formentlig iført en spraglet, blomstret skjorte og har ladet slipset blive derhjemme. Beder du ham om et godt råd på investeringer og privatformue, så ville du helt sikkert få det. 

Christina Blumensaat

Mød Christina Blumensaat, private banker

”Vi har noget til vores kunder, som ingen andre har. Det gør det meget sjovere at være rådgiver.”

Vores private banker Christina Blumensaats karriere har – med vilje – ikke været snorlige. Til gengæld har den helt bevidst været stejl, og Nykredit-DNA kunne roligt være overskriften på hendes 20 år hos os. Dyk ned i Christinas historie og dine muligheder som rådgiver i Nykredit.

Mød Emma-Catrine Hviid, Head of UX & Design.

”Her kan dit arbejde komme bredt ud og gøre en forskel.”

Emma-Catrine Hviid har et hjerte, der banker for IT, forskelligheder og tillid. Til daglig arbejder Emma-Catrine som Head of UX & Design i Nykredit, hvor hun og hendes team har ansvaret for at optimere brugeroplevelsen på Nykredits platforme. 

Frederikssund

Mød Jesper Bach Johansen, seniorprivatrådgiver i Frederikssund.

"Stoltheden og fællesskabsfølelsen kommer af foreningsejerskabet."

Jesper Bach Johansen er en mand med en klar mission. Helt fra barnsben har seniorprivat-rådgiveren vidst, at han skulle arbejde med tal, og denne interesse har han kombineret med sit talent for at tale med mennesker. I dag er han seniorprivatrådgiver i Frederikssund, hvor han stolt møder hans kunder i øjenhøjde.

Finansdrengen fra bofællesskabet

Mød chefstrateg Frederik Engholm

Rockjyden med genbrugsposerne

Mød bolig- og formueøkonom Mira Lie Nielsen

Vidste du ...

8,7 år
så høj er gennemsnitsancienniteten i Nykredit
44 år
er det længste, en medarbejder har været ansat i Nykredit
+3.500
medarbejdere i Nykredit