Mød os

Nykredit har i mere end 160 år hjulpet danske familier til at eje deres egen bolig og danske virksomheder til at vokse. Tryghed og stabilitet har kendetegnet os og vores kerneprodukt siden 1851.

Sammen skaber vi udvikling – for dig der vil og kan

Vi er stolte af …

… vores historie, men vi er samtidig bevidste om, at verden omkring os forandrer sig. Digitalisering, globalisering og internationalisering af samfundet giver nye udfordringer og muligheder, som vi møder med nytænkning og optimisme.
Muligheder for at møde vores kunders skiftende behov og adfærd, som kalder på udvikling af nye produkter og løsninger – og muligheder for alle de medarbejdere, der vil og kan, så vi sammen kan forme fremtidens finanssektor. 

”Det er imponerende at se, hvor meget 80 innovative hoveder kan skabe på 54 timer!”

I juni inviterede Nykredit udviklere og designere fra hele verden til hackathon. Hør hvordan det gik, da Nykredits hovedkontor blev forvandlet til et pulserende hub af innovative tanker.

Læs mere

Mød Jakob Bak Syberg fra Investment Advisory Markets: Players win games, teams win championships

Chefkunderådgiver Jakob Bak Syberg har været i Nykredit i 17 år og i flere forskellige afdelinger. Han beskriver sig selv som det gode eksempel på, at man ikke behøver at skifte arbejdsplads for at udvikle sig.

LÆS MERE

Mød Anders, chefkonsulent og blandt årets Berlingske Talent 100

Anders Gravgaard Hyldelund er 31 år og chefkonsulent i Forretningsoptimering og Kundedrift. Hans sans for optimering og evne til at reducere kompleksitet er blandt årsagerne til, at han er udvalgt til Berlingskes Talent 100.

Læs mere

Mød Tine Rytter: "Det vigtigste for mig er, at jeg får nye udfordringer"

20 år i bankverdenen - det kan lyde som lang tid, men har man øje for de udfordringer, der byder sig, og er man klar til at gribe forandringerne, så er det 20 år med spændende arbejdsopgaver og flotte resultater.

Læs mere om Tine

Renés karrierevej i Nykredit

"Jeg har aldrig været typen, som har været meget udfarende omkring mine karriereønsker, så jeg er taknemmelig for at have haft ledere, der har skubbet til mig og fået mig til at reflektere over, hvad der egentlig har været min drivkraft, mine styrker og mine ambitioner. "

Læs mere her om René

Mød Daniel, seniorkonsulent og Berlingske Talent 100, 2017

Høj kundetilfredshed, glade medarbejdere og en evne ud over det sædvanlige til loyalt og struktureret at implementere forandringer.

Læs mere

Rockjyden med genbrugsposerne

Hendes første ejerbolig var en Østerbrolejlighed på første sal. Senere rykkede hun op på fjerde. Hun har købt sommerhus og er ved at totalrenovere et rækkehus. Mød Nykredits bolig- og formueøkonom Mira Lie Nielsen.

Læs mere

Vidste du ...

8,7 år
så høj er gennemsnitsancienniteten i Nykredit
44 år
er det længste, en medarbejder har været ansat i Nykredit
+3.500
medarbejdere i Nykredit