Mød os

Mød Maria Smed Kristensen, seniorprivatrådgiver

Jeg ser Nykredits foreningsejerskab som et enormt stærkt konkurrenceelement. Det er unikt og en kæmpe fordel.”

Hun er vild med tal, mennesker og boligprogrammer på tv, og har efter en del afstikkere på arbejdsmarkedet fundet sin rette hylde som seniorprivatrådgiver i Nykredit. Forholdet til kunderne og et solidt kollegafællesskab har gjort rådgiverjobbet på Center Silkeborg til et drømmejob.

Læs mere

Mød Lene Lohse, seniorrådgiver

”Jeg har mange muligheder for at påvirke organisationen”

Seniorrådgiver Lene Lohse sætter pris på at få indflydelse og kunne påvirke noget, og hun kan slet ikke lade være med at engagere sig. Hun har generelt svært ved at sidde stille, uanset om det er på sit arbejde eller på forhindringsbanen som OCR-udøver og -dommer. Og så har Nykredits foreningsejerskab givet hende et bedre forhold til sin søster.

Læs mere

Mød Simon Tange Høj, privatrådgiver

”Nykredit er ejet af en forening af kunder – så jeg er aldrig i tvivl om, hvem jeg går på arbejde for”

Når S-toget ruller fra Køge mod Østerbro mandag morgen, så har du gode chancer for at møde en ung mand med et stort rødt skæg. Han er formentlig iført en spraglet, blomstret skjorte og har ladet slipset blive derhjemme. Beder du ham om et godt råd på investeringer og privatformue, så ville du helt sikkert få det. 

Læs mere

Mød Christina Blumensaat, private banker

”Vi har noget til vores kunder, som ingen andre har. Det gør det meget sjovere at være rådgiver.”

Vores private banker Christina Blumensaats karriere har – med vilje – ikke været snorlige. Til gengæld har den helt bevidst været stejl, og Nykredit-DNA kunne roligt være overskriften på hendes 20 år hos os. Dyk ned i Christinas historie og dine muligheder som rådgiver i Nykredit.

Læs mere

Mød Jakob Jepsen, centerdirektør i Haderslev.

”Det er et stort ansvar at skabe tryghed, mening og balance i hverdagen.”

I et ivrigt øjeblik får centerdirektør Jakob Jepsen sagt, at han vil have sit team derhen, hvor de siger: ”Jeg vil tage en kugle for min kollega”. Og det er lidt en overdrivelse, indrømmer han straks. Ingen tager kugler i Nykredit.

LÆS MERE

Mød Emma-Catrine Hviid, Head of UX & Design.

”Her kan dit arbejde komme bredt ud og gøre en forskel.”

Emma-Catrine Hviid har et hjerte, der banker for IT, forskelligheder og tillid. Til daglig arbejder Emma-Catrine som Head of UX & Design i Nykredit, hvor hun og hendes team har ansvaret for at optimere brugeroplevelsen på Nykredits platforme. 

LÆS MERE

Mød Jesper Bach Johansen, seniorprivatrådgiver i Frederikssund.

"Stoltheden og fællesskabsfølelsen kommer af foreningsejerskabet."

Jesper Bach Johansen er en mand med en klar mission. Helt fra barnsben har seniorprivat-rådgiveren vidst, at han skulle arbejde med tal, og denne interesse har han kombineret med sit talent for at tale med mennesker. I dag er han seniorprivatrådgiver i Frederikssund, hvor han stolt møder hans kunder i øjenhøjde.

LÆS MERE

Mød senioranalytiker Kristine Bang fra Aalborg.

Fra studerende til scrum master for Nykredits største udviklingsprojekt.

Kristines team arbejder med pair programming, hvor den ene sidder og programmerer, og den anden kommenterer. Det giver både en sjov og lærerig hverdag. Hendes team skal udvikle et af Danmarks største it-projekter - Den Ny Realkreditplatform. Kristines filosofi inkluderer eksempelvis kaffekopper, Lego og flyvende fisk. Og så understreger hun, at hun aldrig bliver færdig som scrum master – og det er en god ting.

Læs mere

Mød Anders Laurbjerg, centerdirektør i Glostrup.

Centerdirektøren fra kollektivet.

Han er opvokset i et kollektiv i Vendsyssel, har været selvstændig økonomisk konsulent og professionel pokerspiller, inden han blev centerdirektør i Glostrup. Mød Anders Laurbjerg, den tillidsfulde kapitalist.

Læs mere

Mød Camilla Søndergaard, ejerlederrådgiver i Aalborg.

Den beskedne vinder. Hun er direkte og taler lige ud af posen men helst ikke om sig selv.

Hun er lige dele nordjysk beskedenhed og vild konkurrencementalitet. Hun vil altid gerne vinde men også altid hylde holdet, hun er på. Mød Camilla Søndergaard, ejerlederrådgiver i Aalborg.

Læs mere

Mød Flemming Lippert, Senior Trade Finance rådgiver.

Flemming arbejder over hele verden og dykker under overfladen. Han arbejder i alle tidszoner, taler flere sprog og forstår kulturen i lande som Peru, Kina og Indien.

I sin fritid er han passioneret dykker, hvor han bruger sin evne til at bevare roen og overblikket i pressede situationer. Flemming Lippert arbejder med Trade Finance i Nykredit, hvor han hjælper danske virksomheder med international handel.

Læs mere

Mød Solvejg Foged, privatrådgiver i Thisted: Man skal bidrage med noget

Hun har rejst verden tynd, men har fundet hjem til Thy. Som inkarneret windsurfer elsker hun blæst og rusk og vejret, når det er allerværst.

Hun havde planer om at åbne en restaurant og har zigzagget sig vej til sit drømmejob, hvor hun i dag hjælper og taler med mennesker. Mød Solvejg Foged, privatrådgiver i Thisted.

Læs mere

Mød Katrine Gejl Trana, privatkundechef i København

Man skal turde sige, hvad man vil, ellers kommer man ingen steder.

Der skulle nogle verbale lussinger til, før Katrine Gejl Jensen, 27, lærte at åbne munden. Siden er det dog gået nemmere med det – ikke bare taler hun meget, hun er også helt åben om, hvad hun vil.

Læs mere

Mød Peter Madsen, Private Banker.

Jeg bliver motiveret af de spændende mennesker omkring mig.

Mød Peter Madsen, Private Banker og et af 14 talenter i Nykredit Academy 2018: ”Der er ikke mange, der ved, at sådan en pæn bankmand som mig elsker at gå til heavy metal-koncerter.”

Læs mere

Mød Anders Gravgaard Hyldelund, chefkonsulent og Berlingske Talent 100 2018

Anders Gravgaard Hyldelund er 31 år og chefkonsulent i Forretningsoptimering og Kundedrift.

Hans sans for optimering og evne til at reducere kompleksitet er blandt årsagerne til, at han er udvalgt til Berlingskes Talent 100.

Læs mere

Mød Tine Rytter, seniorprivatrådgiver i Odense.

Det vigtigste for mig er, at jeg får nye udfordringer.

20 år i bankverdenen - det kan lyde som lang tid, men har man øje for de udfordringer, der byder sig, og er man klar til at gribe forandringerne, så er det 20 år med spændende arbejdsopgaver og flotte resultater.

Læs mere

Mød René Becker Christensen, kreditspecialist i Esbjerg.

Fra bankelev til centerdirektør til kreditspecialist.

"Jeg har aldrig været typen, som har været meget udfarende omkring mine karriereønsker, så jeg er taknemmelig for at have haft ledere, der har skubbet til mig og fået mig til at reflektere over, hvad der egentlig har været min drivkraft, mine styrker og mine ambitioner. "

Læs mere

Finansdrengen fra bofællesskabet

Mød chefstrateg Frederik Engholm
Læs mere

Rockjyden med genbrugsposerne

Mød bolig- og formueøkonom Mira Lie Nielsen
Læs mere

Spåmanden fra Løkken

Mød boligmarkedsanalytiker Jacob Isaksen
Læs mere

Vidste du ...

8,7 år
så høj er gennemsnitsancienniteten i Nykredit
44 år
er det længste, en medarbejder har været ansat i Nykredit
+3.500
medarbejdere i Nykredit