Vi er her for hele Danmark. Også i dit postnummer

Uanset om du drømmer om bolig med din familie eller vil vækste som virksomhed, står vi klar til at hjælpe dig. Som Danmarks største udlåner har vi et ansvar for at være her for hele Danmark. Også i dit postnummer. På den måde bidrager vi til det samfund, vi lever i – og af.

Vi låner ud i alle egne

Fra 9990 Skagen til 1050 København K – uanset hvilket postnummer, du bor eller driver virksomhed i, kan du finde et lån gennem et af de 58 pengeinstitutter i Totalkredit-samarbejdet. I Nykredit er vi også klar til at hjælpe med lån over alt i Danmark, hvis du eller din virksomhed skal have finansieret nye maskiner, en ny stald eller noget helt tredje. Med andre ord: Du kan regne med os som finansiel partner i alle egne af Danmark.  

Se, hvad vi kan gøre for dig

Vores løfte til dig

I mere end 160 år har vi lånt ud til danske familier og virksomheder. Vi er også en af de største udlånere både til små og mellemstore virksomheder, landbrug og andels- og almene boligforeninger.

 

Vi har en ambition om at kunne blive ved med at låne ud i alle postnumre og holde hånden under dansk økonomi, selv hvis økonomien fryser til igen. Vi vil være til stede i hele Danmark både i gode og dårlige tider. Det er vores løfte til dig. 

Se alle vores løfter

Fakta

Nykredit er mange ting: realkreditinstitut, bank, forsikring, ejendomsmægler, foreningsejet - og meget andet.

58
partnere i Totalkredit-samarbejdet
41 %
af Danmarks realkreditudlån fordelt over hele landet
65 %
af nye lån til boligejere i landdistrikter