Regnskab for 3. kvartal 2019

Nykredit fortsætter den positive udvikling i 2019. Vi leverer igen et resultat, der ligger over vores forventninger. Vi er især tilfredse med, at kunderne fortsat og i høj grad viser os tillid og vælger os til. Udlånet stiger således i både Nykredit Bank og Totalkredit, hvor vi hver eneste dag byder nye kunder velkommen.

hus på landet og to personer på cafe

Forenet kan vi mere

Igen i år mærker vores kunder fordelene ved, at Nykredit er ejet af en forening. Vi har de første 9 måneder af 2019 givet mere end 1 mia. kr. tilbage til kunderne gennem KundeKroner, Erhvervskroner og MineMål.

mor og barn bager i køkken

Laveste bidragsbetaling i mere end fem år

Kundernes gennemsnitlige bidragsbetaling i Totalkredit er lige nu lavere, end den har været på noget tidspunkt i mere end fem år. Udviklingen skyldes, at vi giver KundeKroner, og at vores kunder i højere grad afdrager på deres lån og vælger lån med fast rente, hvor bidragsbetalingen er lavere.

Kort over Danmark

Vi øger udlånet i alle dele af landet

Hvor der er liv, er der lån. Sammen med pengeinstitutterne i Totalkredit har vi indtil videre i 2019 øget udlånet til danske boligejere i 97 ud af 98 kommuner. Det er Nykredit-koncernens erklærede samfundsopgave at give sikre, billige lån i hele Danmark til enhver tid.

Regnskab for 3. kvartal 2019

Regnskabsaflæggelse

Financial reports

2019

Financial reports

2018

Historical Financial reports

2000 - 2022