Samarbejdspartnere

Totalkredit

Nykredit vil levere den bedste løsning til enhver lejlighed. Derfor har vi et stærkt samarbejdsnet, som sikrer, at vi altid leverer ekspertise, rådgivning og produkter, der indfrier omverdenens ønsker. Det gælder ikke mindst det unikke samarbejde i Totalkredit, hvor samarbejdspartnerne tæller 47 forskellige pengeinstitutter.

Læs mere om Totalkredit-samarbejdet

Sparinvest

I Nykredit tror vi på, at forenet kan vi mere. Igennem Sparinvest, der er et datterselskab i Nykredit-koncernen, samarbejder vi med en lang række pengeinstitutter over hele landet om at give de bedste produkter og rådgivning inden for formue og investering, ligesom vi tilbyder kapitalforvaltning til professionelle investorer. Tilsammen har Nykredit og Sparinvest stor ekspertise, mange års erfaring og en bred palette af produkter.

Læs mere om Sparinvest

Digitale samarbejder

Vi er også i front, når det handler om at levere smarte digitale løsninger, der gør det både nemmere, sjovere og mere overskueligt at være kunde. For at styrke positionen som en af landets førende digitale spillere har Nykredit indgået en række digitale partnerskaber – og det er planen at indgå flere.

Læs mere om vores digitale samarbejdspartnere