Ansættelsesproces

Hvad sker der, efter du har sendt os din ansøgning og dit CV?

Første samtale

Først læser vi alle ansøgninger igennem, og herefter inviterer vi typisk 3-5 kandidater til en uddybende første samtale. Her vil du møde den rekrutterende leder, så I kan lære hinanden at kende, og så du som kandidat kan få et indblik i, hvad jobbet mere konkret går ud på. På den måde kan både du og Nykredit vurdere, hvorvidt krav og indhold i jobbet stemmer overens med dine kvalifikationer, kompetencer og forventninger.

I løbet af første samtale vil vi fortælle dig mere om:

  • jobindhold, ansvarsområder og muligheder
  • Nykredit som arbejdsplads
  • arbejdsmiljøet og vores kultur.

Du får mulighed for at:

  • præsentere dig selv og uddybe din ansøgning og dit CV
  • uddybe din motivation for at søge den ledige stilling
  • få svar på dine spørgsmål om både jobbet og Nykredit.

Test og uddybende samtale

På baggrund af den indledende samtale inviterer vi typisk 2-3 kandidater til et videre testforløb, som tilrettelægges individuelt i forhold til den aktuelle stilling. Formålet med dette forløb er at skabe os et overblik over din profil og personlige præferencer, når du arbejder.

I forlængelse af testforløbet følger enten en mundtlig tilbagemelding eller en uddybende samtale, som vil tage udgangspunkt i testen. Til samtalen vil vi også drøfte løn- og ansættelsesvilkår med dig, og du vil få mulighed for at stille yderligere spørgsmål til stillingen.

Referencer

Forud for en ansættelse skal du være opmærksom på, at vi med din accept som oftest indhenter referencer fra tidligere arbejdsgivere.

Ansættelse

Tilbyder vi dig jobbet, vil du få mundtlig besked. Hvis du vil være vores nye kollega, sender vi en ansættelseskontrakt til dig til elektronisk underskrift.

Afslag

Hvis du ikke bliver inviteret til samtale, vil du få tilsendt et skriftligt afslag.

Har du været til samtale eller deltaget i test, vil du få en mundtlig tilbagemelding.

Vi håber, at du trods afslaget har haft en positiv oplevelse af vores rekrutteringsproces og Nykredit som virksomhed og arbejdsplads. Har du lyst til at søge i Nykredit igen, når vi har en ledig stilling, der passer til din profil, dine interesser og kompetencer, er du velkommen til at holde dig orienteret omkring vores ledige stillinger.

Nykredits behandling af dine personoplysninger i rekrutteringsprocessen

Her kan du læse om behandlingen af persondata og dine rettigheder som ansøger. Læs, hvordan du kan komme i kontakt med os, såfremt du ønsker information om vores behandling af dine personoplysninger, gerne vil tilbagekalde dit samtykke eller ønsker at gøre brug af dine rettigheder.