Bliv graduate i Nykredit

Som graduate i Nykredit får du en unik karrierestart, hvor du med en fastansættelse gennemgår et accelereret udviklingsforløb på 12 måneder. Du kommer til at arbejde i et Nykredit, som er på en rejse, hvor vi rykker endnu tættere på vores kunder. Derfor forventer vi, at du er klar til at gå den ekstra mil - for kunden, for projektet og for Nykredit. Til gengæld kan du forvente, at din ekstra indsats, dine ambitioner, din vilje og dine samarbejdsevner anerkendes og belønnes med ekstra ansvar.

Accelerér din personlige udvikling

I Nykredit søger vi performanceorienterede holdspillere med vindermentalitet. Tre kvaliteter, der ikke kan stå alene, hvis du vil lykkes som graduate hos os. Vi vægter holdånd og handlekraft højt. Og hvis du vil og kan – så skaber vi udvikling og muligheder for dig. Nykredits graduateprogram løber over 12 intensive måneder med fastansættelse fra dag ét. Du bliver tilknyttet én afdeling, men undervejs vil du gennem korte praktikophold i andre afdelinger opbygge en tværgående forretningsindsigt. Som graduate hos os, kan vi garantere, at du får et indgående forretningskendskab, strategiforståelse og ikke mindst relevant personlig udvikling.

Du og din leder tager ansvar for din udvikling

Vi ansætter dig, fordi vi tror på, at du har en chance for at skabe en enestående karriere hos Nykredit, og fordi du har den vilje og det engagement, det kræver. I den daglige on the job-træning er din leder din personlige udvikler, og sammen sætter I retningen for netop den karriere, du drømmer om. Den personlige udviklingsplan er din røde tråd gennem hele forløbet, hvor du vil blive undervist i økonomisk ansvarlighed og kundefokus samt trænet i at være rollemodel og kulturbærer.

Et springbræt for nyuddannede og karriereorienterede talenter

Nykredits graduateprogram er det oplagte valg for dig, der har ambitioner og er villig til at yde en ekstra indsats for vores kunder. Din uddannelsesmæssige baggrund kan variere afhængigt af, hvilken stilling du søger, men dit drive efter udvikling og ansvar har du tilfælles med de andre graduates. Med den rette vindermentalitet er Nykredits graduateprogram den perfekte ramme for dig, der vil tildeles ansvar fra dag ét og samtidig ønsker at arbejde sammen med ledere og kolleger, der accelererer din udvikling.

Se de ledige stillinger

Nykredits graduateprogram

Fokus på din faglighed og din personlighed

Læs mere

Udvælgelsesproces

Læs mere

Mest stillede spørgsmål

Læs mere