Karriereveje

Sammen skaber vi udvikling – for dig der vil og kan

I Nykredit prioriterer vi udvikling og muligheder for alle medarbejdere, der vil og kan. Vi spotter talenter, giver dig ansvar og understøtter din udvikling, uanset om du er ny medarbejder, specialist eller leder. Hos os vil du opleve, at gensidig tillid og respekt er bærende elementer i vores kultur og måden, vi møder vores kunder på. Sammen arbejder vi for at skabe overblik og tryghed for vores kunder – og muligheder for dig.

Bank og kunder

I Nykredit står kunden over alt. Nykredit er nemlig skabt af kunderne for kunderne. Derfor skal du som rådgiver også kunne give vores kunder den bedste og mest kompetente rådgivning.

Nykredit Direkte®

I Nykredit Direkte® bliver du en del af et moderne, utraditionelt og uformelt miljø, hvor du sammen med dine kolleger sikrer, at Nykredits kunder har adgang til rådgivning, når det passer dem - alle ugens syv dage.

Med afsæt i kundens behov og din indsigt i Nykredits produkter og services yder du sammen med dine kolleger i Nykredit Direkte® en helhedsorienteret her-og-nu-rådgivning til vores kunder. Du og dine kolleger formår at kombinere kundekontakt på telefon, mail og WebDesk med en personlig og individuel rådgivning, så digitale løsninger og gode kundeoplevelser går hånd i hånd i dit arbejde.

Vi går alle sammen på arbejde for vores kunder, og vi måler dig på den forskel, du gør for deres økonomi, deres drømme og deres liv.

Fakta

 • Vi er ca. 400 medarbejdere i Nykredit Direkte®
 • Vi har kontorer i Viby (Aarhus) og København.

Retail Banking

Som privat- eller erhvervsrådgiver på et af Nykredits 42 centre i Danmark bliver du en central del af vores primære funktion, der består af at yde den bedste rådgivning til vores mere end 1 mio. kunder.

Hos os skal dit karrierefokus være større end dig selv og altid i bevægelse. Vi går alle sammen på arbejde for vores kunder, og vi måler dig på den forskel, du gør for deres økonomi, deres drømme og deres liv. Uanset om kunden efterspørger rådgivning i forhold til bolig, bil eller opsparing, har du den afgørende indsigt i og forståelse for kundens individuelle situation. 

Som privat- eller erhvervsrådgiver er du en del af et team, hvor dine kompetencer forstærkes af dine kollegers, og hvor den mest optimale kundeløsning ofte bliver sammensat gennem sparring mellem dig og Nykredits team af specialister. Som specialist er du en del af et team, hvor du er med til at øge formuerådgivningen til vores kunder.

 Fakta

 • Vi er ca. 1.000 medarbejdere - heraf ca. 150 specialister fordelt på 42 centre i Danmark
 • Nykredit betjener ca. 75.000 erhvervskunder og 1 mio. privatkunder
 • Nykredits rådgivere gennemgår et særligt certificeringsprogram, Nykredit Certificering. Forløbet sikrer, at din viden konstant er 'up-to-date' til glæde for dig og Nykredits kunder.

Private Banking og Private Banking Elite

Med udgangspunkt i strategi, risiko og formueforvaltning er du som rådgiver i Private Banking med til at yde helhedsorienteret rådgivning til vores formuende kunder i Danmark. Dine arbejdsopgaver er komplekse og sjældent ens, og de stiller krav til, at du mestrer at finde den bedste løsning for den enkelte kunde.

Du vil som medarbejder i Private Banking være omgivet af ambitiøse kolleger, der ikke alene er blandt Danmarks dygtigste rådgivere, men som samtidig også formår at opbygge en tæt og langvarig relation til deres kunder - du bliver herved både rådgiver og sparringspartner for en række af Nykredits formuende kunder.

Som rådgiver i Private Banking yder du i høj grad individuel rådgivning, som resulterer i skræddersyede, transparente løsninger med ét formål: at skabe nyt overskud til vores Private Banking-kunder.

Fakta

 • Vi tilbyder vores formuende kunder to tilbud: Private Banking for vores kunder med en formue mellem 2 og 7 mio. kr. og Private Banking Elite for de af vores kunder, der har en investerbar formue, som er større end 7 mio. kr.
 • Priser:
  I 2018 har Euromoney kåret Nykredit Private Banking til Best Private Banking Overall Services.  
  I 2017 har vi modtaget anerkendelse for Bedst til Private Banking i Danmark fra Prospera og PWM/The banker.
  Derudover har vi også i 2017 modtaget juryens særlige pris i Private Banking International, og Wealth Briefings har tildelt os anerkendelsen som highly commended.

Corporate and Institutional Banking

Som medarbejder i Corporate and Institutional Banking (CIB) kommer du til at betjene og rådgive nogle af Nykredits største erhvervskunder. Kompleksiteten er ofte stor, og du vil i dit daglige arbejde derfor opleve et tæt samarbejde og sparringsforløb med dine kolleger, hvor vi går i dybden med de enkelte kunder.

Ligesom dine kolleger i CIB har du altid fingeren på pulsen, og du formår at tilpasse din rådgivning i takt med udviklingen på det finansielle marked. På den måde spiller du som medarbejder i CIB en afgørende rolle i at yde den bedste rådgivning til Nykredits største kunder.

Fakta:

 • Vi er 90 medarbejdere og har arbejdsplads i hovedsædet på adressen Under Krystallen, København
 • Vi rådgiver både danske og internationale kunder herunder corporates, ejendomsselskaber, finansielle og institutionelle kunder samt kapitalfonde.

Nykredit Markets
I Nykredit Markets kan du forvente et arbejdsliv, hvor dagene sjældent er ens, og hvor det finansielle marked sætter dagsordenen for dig og dine kolleger. Nykredit Markets er koncernens leverandør af en bred vifte af produkter og finansielle ydelser til institutionelle kunder, erhvervskunder og formuende kunder. Det bringer dig i daglig kontakt med de største investorer i ind- og udland.

Hos os er kunderne i fokus – hele tiden. Handel med og rådgivning om obligationer, aktier og valuta kræver et hold af dygtige og omstillingsparate dealere, rådgivere og analytikere, som i fællesskab sikrer, at vores kunder får den bedste investeringsrådgivning og de bedste handler i hus. 

Du skal forvente og trives med forandringer. I en verden hvor de finansielle markeder og kundernes behov hastigt forandrer sig, er Nykredit Markets også i bevægelse. Derfor bliver du hos os en del af et dynamisk miljø, hvor der er en tæt kobling mellem udviklingen på de finansielle markeder og udviklingen af dig.

Din og dine kollegers udvikling er helt afgørende for, at Nykredit Markets fortsat kan placere sig blandt de bedste herhjemme.

"Jeg har en meget spændende og dynamisk hverdag – ikke to dage er ens. Den globale nyhedsstrøm er massiv, og det er min opgave at sikre, vores kunder hele tiden står bedst muligt rustet til at træffe de rigtige investeringsbeslutninger", udtaler Nicklas Pedersen, kunderådgiver i Nykredit Markets.

Fakta

 • Vi er ca. 130 medarbejdere
 • Nykredit Markets blev etableret i 1994


Asset management

I Nykredit Asset Management forvalter du og dine kolleger investeringer fra både institutionelle og private investorer. Du bliver en del af et team med et højt fagligt niveau og med en forståelse af, at den gode løsning for kunden både kan være en kompleks porteføljesammensætning eller blot en specialiseret forvaltning inden for én af Nykredits kernekompetencer.

Hvad end du foretager investeringer gennem aktier, obligationer eller noget helt tredje, vil investeringerne være bæredygtige. Det betyder, at du sammen med dine kolleger får masser af ansvar og sikrer hensyn til miljøet samt inddrager forståelse for social ansvarlighed og god selskabsledelse i hele investeringsprocessen.

Fakta

 • Vi er 50 medarbejdere placeret i København
 • Dansk Aktie Analyse, Jyllands-Posten og Finans har kåret Nykredit Invest som Årets Investeringsforening i fire ud af de seneste fem år (2017, 2016, 2014 og 2013)
 • Nykredit Asset Managements rådgivning er baseret på kunder, der investerer minimum 25. mio. kr.
 • Vi investerer 180 mia. kr. for vores kunder (pr. 31.12.2017)

 

I Nykredit er vi i gang med en omfattende transformation af IT-området. Vi professionaliserer IT-organisationen og gør den endnu mere kunde- og leveranceorienteret. Vores ambition er at styrke IT's rolle som en stærk samarbejdspartner for forretningen, så vi kan opnå endnu mere forretningsorienteret IT-udvikling.

Nykredit IT's operating-model skal værne om, udvikle og dyrke den dybe faglighed i IT og sikre en fleksibel og bred anvendelse af kompetencerne på tværs af IT.


Vi bygger organisationsmodellen på seks nøgleområder og eksekveringsstrømme, som vi sætter strøm til i løbet af første halvår 2018. Fremadrettet leverer vi gennem tværfunktionelle teams, der arbejder tæt op mod forrentningen i agile release trains.

Som medarbejder i Nykredit IT får du muligheden for at være med til at skabe en helt ny IT-organisation, der skal være kendt for at levere høj kvalitet i hurtige og smidige agile processer. Slutmålet er en IT-organisation, der sikrer et nyskabende, sammenhængende og velfungerende systemlandskab, som kan møde og håndtere kundernes skiftende krav, og som samtidig er effektivt, driftsrobust og sikkert.

Hvad enten du er udvikler, arkitekt, analytiker eller noget helt fjerde, finder du unikke muligheder for at bringe din faglighed i spil, styrke og udfolde dine kompetencer og være med til at bidrage til Nykredits ambitiøse vision om at være bedst til kunder.

For at kunne yde den bedste rådgivning for vores mere end 1 million kunder er det afgørende, at Nykredit konstant udvikles og vedligeholdes af en række stabe, hvor medarbejderne er specialister inden for lige netop deres område.


Du har som medarbejder blandt andet mulighed for at arbejde inden for områderne: økonomi, finans, kapital, kredit, risiko, produktudvikling, HR, jura, strategi, marketing og kommunikation. For alle områder gør det sig gældende, at du får en leder, der sikrer, at din karriere altid er i bevægelse mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar.


Lige meget hvilken karrierevej der matcher dine kompetencer og ønsker, bliver du en del af et team, der sætter overliggeren højt og konstant udvikler sig til gavn for både dem selv og Nykredit.
"Mit job er vigtigt, fordi jeg er med til at klæde Nykredits ledere og kundevendte medarbejdere ordentligt på, så de kan træffe de bedst mulige beslutninger." - Casper Bertelsen, Senioranalytiker, Koncernøkonomi


Fakta

 • 45% af Nykredits 3.650 medarbejdere er under 40 år
 • En Nykredit-medarbejder har i gennemsnit væres ansat i 8,7 år
 • 45% af Nykredits medarbejdere er kvinder - kvinderne udgør desuden 34% af alle Nykredits ledere.

Kickstart din finanskarriere i Nykredits Bolig- og Erhvervsbank. Som finansbachelor- eller finansøkonompraktikant får du ansvar fra dag 1. Vores uddannelsesforløb giver dig mulighed for at omsætte teori til praksis og udvikle dig inden for de områder, du brænder for. Så hvis du søger udfordringer, kan tage ansvar og ønsker en hverdag i et dynamisk miljø, hvor barren er sat højt, er du måske en af vores nye finansprofiler.

Se Finansrådets side, der sætter fokus på at vælge en karrierevej inden for den finansielle sektor

Finansbachelor
Som finansbachelor med finansielle forretninger som branchevalg har du mulighed for at indgå i et intenst praktikophold på fem måneder, hvor du prøver kræfter med kompleks finansiel rådgivning. Når du har gennemført 2 år af dit studie, er det tid til en 5-måneders praktikperiode.

Praktikopholdet indledes med et introduktionskursus, hvor du får mulighed for at opbygge et netværk med de øvrige praktikanter, og du bliver præsenteret for Nykredits Bolig- og Erhvervsbank samt de arbejdsopgaver, du skal være med til at løse de kommende fem måneder. Du får en praktikplan, som guider dig igennem forløbet, og du bliver tilknyttet en fast praktikpartner, som løbende coacher dig og støtter din professionelle udvikling.

Når du har afsluttet dit praktikophold i Nykredit, tager vi sammen stilling til, om vi ønsker en fælles fremtid i form af et studiejob, imens du færdiggør din finansbacheloruddannelse. Efter færdiggørelsen af din uddannelse er du klar til at starte din karriere som privatrådgiver eller assisterende erhvervsrådgiver på et af Nykredits centre eller i Nykredit Direkte®.

 

Finansøkonom

Finansøkonomuddannelsen er en 2-årig kort videregående uddannelse med 1½ års teoriforløb efterfulgt af tre måneder ulønnet praktik i en finansiel virksomhed. Formålet med praktikop-holdet er at sætte dig i stand til at anvende studiets metoder og værktøjer gennem en konkret og praktisk opgaveløsning. Når du har gennemført 1½ år af dit studie, er det tid til en 3-måneders praktikperiode.

Vi indleder praktikopholdet med et introduktionskursus, hvor du får mulighed for at opbygge et netværk med de øvrige praktikanter, og du bliver præsenteret for Nykredits rådgivningsunivers. Samtidig får du en praktikplan, som guider dig igennem forløbet. Du bliver tilknyttet en fast praktikpartner, som løbende coacher dig og støtter din professionelle udvikling. Vi anerkender og værdsætter en ekstra indsats, ambitioner, vilje og samarbejdsevner, der sikrer, at din karriere altid vil være i bevægelse mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar.

Du lærer at omsætte teori til praksis og får faglig sparring til at skrive din hovedopgave. I praktikperioden har både du og Nykredit mulighed for at vurdere hinanden, og vi tager i slutningen af praktikforløbet stilling til, om vi ønsker en fælles fremtid i form af et traineeforløb. Som finanstrainee bliver du ansat på et center eller i Nykredit Direkte®, og du vil varetage rollen som privatrådgiver. I løbet af de 12 måneder som finanstrainee vil du, foruden den daglige erfaring som privatrådgiver, løbende deltage i interne kurser, ophold i andre enheder samt gennemføre Akademiuddannelsen i Finansiel Rådgivning.

Efter færdiggørelsen af dit traineeforløb er du rustet til at starte din karriere som privatrådgiver på et af vores centre eller i Nykredit Direkte®. Sådan kan din karriere se ud, hvis du tager en finansøkonomuddannelse:

 

Sådan søger du
Din baggrund er vigtig
Hvad end du ønsker at blive finansbachelor eller -økonom i Nykredit, er din baggrund, motivation og personlige profil afgørende. Først og fremmest er det et krav, at du har en HHX, HH eller STX med kendskab til samfundsfag og erhvervsøkonomi. Desuden er det et klart plus, hvis du har opnået personlig erfaring og udvikling gennem udenlandsophold, højskoleophold eller job med kundekontakt.

Det er afgørende, at du har viljestyrke, vindermentalitet og er en holdspiller. Du brænder for den tætte kundekontakt og har lyst til at gøre en forskel for vores kunder – deres økonomi, deres drømme og deres liv.

Rekrutteringsprocessen
Når vi søger finansbachelorer eller -økonomer, vil det fremgå af vores ledige stillinger. Du søger via vores online rekrutteringssystem, der sender en bekræftelse, når din ansøgning er modtaget.

Vi rekrutterer løbende, og du vil hurtigst muligt modtage besked om, hvorvidt du er gået videre i ansøgningsprocessen. Går du videre, bliver du inviteret til møde, hvor du hører mere om Nykredit som arbejdsplads samt om det uddannelsesforløb, du kommer i gennem hos os. Derudover kommer du til en samtale med en rekrutteringskonsulent, hvor vi gerne vil høre om dig og om din motivation for at ville arbejde i Nykredit. Der vil desuden også være en mindre øvelse, som du vil høre mere om, når vi mødes.

Vi giver dig hurtigst muligt besked om, hvorvidt du er gået videre i processen. Går du videre, bliver du inviteret til en anden samtale på det center, du i givet fald vil blive ansat på. Samtalen foregår lokalt på centeret og afholdes af lederen. Efter denne samtale beslutter vi endeligt, hvem der bliver ansat.

Vi ansætter hvert år mere end 15 graduates i Nykredit. Vores næste runde af ledige graduate-stillinger bliver annonceret under vores ledige stillinger den 11. februar - 3. marts 2019. 

Bliv Nykredit graduate
Som graduate i Nykredit får du en unik karrierestart, hvor du med en fastansættelse gennemgår et accelereret udviklingsforløb på 12 måneder. Du kommer til at arbejde i et Nykredit, som er på en rejse, hvor vi rykker endnu tættere på vores kunder. Derfor forventer vi, at du er klar til at gå den ekstra mil - for kunden, for projektet og for Nykredit. Til gengæld kan du forvente, at din ekstra indsats, dine ambitioner, din vilje og dine samarbejdsevner anerkendes og belønnes med ekstra ansvar.

Et 12-måneders udviklingsforløb
Du er i de 12 måneder som graduate i Nykredit fast tilknyttet én afdeling, men undervejs vil du gennem korte praktikophold i andre afdelinger opbygge en tværgående forretningsindsigt og solid forståelse for Nykredits kunder. Programmet er designet til at bringe din teoretiske viden i spil gennem rigtige opgaver, der kræver rigtige løsninger. Gennem et mix af 'on-the-job-træning', mentoring, base camps, casearbejde og netværk vil du opleve, at både din udvikling og din karriere altid er i bevægelse i Nykredit.

Med et team af graduates har du ikke alene mulighed for at sætte netop dit præg på Winning the Double, men samtidig vil det sociale sammenhold blandt dig og dine med-graduates give dig et stærkt netværk på tværs af hele Nykredit.

Din leder som din karriereudvikler
Vi ansætter dig, fordi vi tror, at du har en chance for at bygge en enestående karriere hos Nykredit, og fordi du har viljen og engagementet til det, der kræves. Vi anerkender din ekstra indsats, så hvis du selv går skridtet videre, vil din karriere altid være i bevægelse mod nye udfordringer og øget ansvar.

I den daglige 'on-the-job-træning' er din leder din personlige udvikler, og sammen sætter I retningen for netop den karriere, du drømmer om. Den personlige udviklingsplan er din røde tråd gennem hele programmet, hvor du vil blive udlært i økonomisk ansvarlighed og kundefokus samt blive trænet i at være både rollemodel og kulturbærer.

Hvad kræves der af dig som vores nye graduate?

Nykredit graduate er et springbræt for nyuddannede og karriereorienterede talenter. Vi har rammerne, der gør Nykredit graduate til det oplagte valg for dig, der har ambitioner og samtidig er villig til at yde den ekstra indsats til gavn for vores kunder.

Din uddannelsesmæssige baggrund kan variere afhængigt af, hvilken graduate-stilling du søger, men dit drive efter udvikling og ansvar har du tilfælles med de resterende graduates. Med den rette vindermentalitet er Nykredits graduate-program den perfekte ramme for dig, der både vil tildeles ansvar fra dag ét og samtidig ønsker et setup af ledere og kolleger, der accelerer din udvikling.

Nykredit graduate 2019 søger talenter til flere områder af koncernen, men som vores kommende graduate skal du kunne nikke genkendende til følgende:

 • Er færdiguddannet senest til september 2019 eller har maksimalt ét års erfaring fra fuldtidsjob efter studierne
 • Har faglig erfaring fra studiejob, internship eller lignende
 • Tager ansvar for egen karriere og har ambitioner om at ville være bedst
 • Forstår betydningen af at skabe de bedste løsninger for vores kunder

Udvælgelsesproces
Ansøgningsfristen for stillingerne til Nykredit graduate er den 3. marts 2019. Rekrutteringsforløb vil foregå den 14., 19., 21. eller 26. marts 2019 på Nykredits graduate assessment days for udvalgte ansøgere. 

FAQ – find svar på dine spørgsmål til vores graduate-forløb her:

Hvordan ansøger jeg?
De ledige graduate-stillinger findes under ledige stillinger, hvor du også har mulighed for at læse mere om hver enkelt stilling. 

Kan jeg ansøge til mere end én graduate-stilling?
Ja, du er meget velkommen til at ansøge til mere end én graduate-stilling, men vi anbefaler, at du kun ansøger, hvis du er motiveret og har lysten til jobbet. Det er samtidig vigtigt, at din motivation brænder igennem i din ansøgning.

Kan jeg ansøge uden at have afsluttet min kandidat?
Det er et krav, at du som graduate har gennemført en kandidatuddannelse, når du begynder hos os i september 2019. Du er velkommen til at sende os din ansøgning, hvis du med sikkerhed har afsluttet din uddannelse, når graduate-perioden begynder.

Kan jeg ansøge til trods for, at jeg allerede er eller har været ansat i min første stilling efter min uddannelse?
For at komme i betragtning til en graduate-stilling hos Nykredit, må du maksimalt have ét års erhvervserfaring fra en fuldtidsstilling efter endt uddannelse.

Hvornår er der ansøgningsfrist?
Nykredit Graduate-stillingerne slåes op den 11. februar 2019 med ansøgningsfrist den 3. marts 2019.

Får jeg besked om, hvorvidt min ansøgning er modtaget?
Ja, når du har sendt din ansøgning elektronisk, vil du modtage en bekræftelse på, at ansøgningen er modtaget.

Hvem læser min ansøgning?
Din ansøgning vil blive læst af en HR-konsulent, som vurderer dine kvalifikationer i forhold til den pågældende stillings krav. Desuden vil også den leder, der er knyttet til den søgte graduate-stilling, deltage i rekrutteringsprocessen.

Får jeg besked i tilfælde af afslag?
Kommer du ikke i betragtning til en samtale, vil du få besked via mail. Går du videre i udvælgelsesforløbet og efterfølgende ikke bliver valgt som vores kommende graduate, vil du modtage et begrundet afslag mundtligt.

Hvad sker der efter graduate-forløbet?
Når du har gennemført det 1-årige graduate-forløb, fortsætter du din karriere i en fuldtidsstilling i samme afdeling, som du har været graduate i.

Som studentermedhjælper i Nykredit bliver du en del af et fællesskab med ca. 500 studerende på én af Danmarks største studenterarbejdspladser. Vi værdsætter dit individuelle initiativ og din loyalitet. Vi ved, at vi ikke kan forvente en stærk relation til dig, medmindre du har plads til at forandre og udvikle dig både fagligt og personligt. Derfor får du fra første dag i studiejobbet mulighed for at bringe din teoretiske viden i spil i rigtige opgaver, der kræver rigtige løsninger.

Du får erfaring fra en branche, hvor der stilles høje krav til vores måde at drive forretning på. Derfor forventer vi, at du er nysgerrig og har lyst til at finde de bedste løsninger til gavn for vores kunder og for Nykredit. Til gengæld får du mulighed for at skyde karrieren i gang, allerede inden bøgerne er lagt på hylden. Der er studiejob at få, hvad enten du læser økonomi og finansiering, IT, marketing eller noget helt fjerde.

Fakta

 • Nykredit har ca. 500 studerende ansat på tværs af forretningsområder
 • Rigtig mange studerende får nyt studiejob internt i Nykredit og prøver kræfter med forskellige opgaver
 • De ca. 10% bedste studerende får tilbudt fuldtidsjob, når eksamensbeviset er i hus