Karriereveje

Sammen skaber vi udvikling – for dig der vil og kan

I Nykredit prioriterer vi udvikling og muligheder for alle medarbejdere, der vil og kan. Vi spotter talenter, giver dig ansvar og understøtter din udvikling, uanset om du er ny medarbejder, specialist eller leder. Hos os vil du opleve, at gensidig tillid og respekt er bærende elementer i vores kultur og måden, vi møder vores kunder på. Sammen arbejder vi for at skabe overblik og tryghed for vores kunder – og muligheder for dig.

Nykredit Direkte®
I Nykredit Direkte® bliver du en del af et moderne, utraditionelt og uformelt miljø, hvor du sammen med dine kolleger sikrer, at Nykredits kunder har adgang til rådgivning, når det passer dem - alle ugens syv dage.

Med afsæt i kundens behov og din indsigt i Nykredits produkter og services yder du sammen med dine kolleger i Nykredit Direkte® en helhedsorienteret her-og-nu-rådgivning til vores kunder. Du og dine kolleger formår at kombinere kundekontakt på telefon, mail og WebDesk med en personlig og individuel rådgivning, så digitale løsninger og gode kundeoplevelser går hånd i hånd i dit arbejde.

Vi går alle sammen på arbejde for vores kunder, og vi måler dig på den forskel, du gør for deres økonomi, deres drømme og deres liv.


Fakta:

 • Vi er ca. 400 medarbejdere i Nykredit Direkte®. 
 • Vi har kontorer i Viby (Aarhus) og København.

Har du lyst til en karriere i Nykredit Direkte®? Se vores ledige stillinger her.


Retail Banking

Som privat- eller erhvervsrådgiver på et af Nykredits 42 centre i Danmark bliver du en central del af vores primære funktion, der består af at yde den bedste rådgivning til vores mere end 1 mio. kunder.

Hos os skal dit karrierefokus være større end dig selv og altid i bevægelse. Vi går alle sammen på arbejde for vores kunder, og vi måler dig på den forskel, du gør for deres økonomi, deres drømme og deres liv. Uanset om kunden efterspørger rådgivning i forhold til bolig, bil eller opsparing, har du den afgørende indsigt i og forståelse for kundens individuelle situation. 

Som privat- eller erhvervsrådgiver er du en del af et team, hvor dine kompetencer forstærkes af dine kollegers, og hvor den mest optimale kundeløsning ofte bliver sammensat gennem sparring mellem dig og Nykredits team af specialister. Som specialist er du en del af et team, hvor du er med til at øge formuerådgivningen til vores kunder.


Fakta: 

 • Vi er ca. 1.000 medarbejdere - heraf ca. 150 specialister fordelt på 42 centre i Danmark. 
 • Nykredit betjener ca. 75.000 erhvervskunder og 1 mio. privatkunder.
 • Nykredits rådgivere gennemgår et særligt certificeringsprogram kaldet Nykredit Certificering. Forløbet sikrer, at din viden konstant er 'up-to-date' til glæde for dig og Nykredits kunder.

Har du lyst til en karriere i Retail Banking? Se vores ledige stillinger her.


Private Banking og Private Banking Elite

Med udgangspunkt i strategi, risiko og formueforvaltning er du som rådgiver i Private Banking med til at yde helhedsorienteret rådgivning til vores formuende kunder i Danmark. Dine arbejdsopgaver er komplekse og sjældent ens, og de stiller krav til, at du mestrer at finde den bedste løsning for den enkelte kunde.

Du vil som medarbejder i Private Banking være omgivet af ambitiøse kolleger, der ikke alene er blandt Danmarks dygtigste rådgivere, men som samtidig også formår at opbygge en tæt og langvarig relation til deres kunder - du bliver herved både rådgiver og sparringspartner for en række af Nykredits formuende kunder.

Som rådgiver i Private Banking yder du i høj grad individuel rådgivning, som resulterer i skræddersyede, transparente løsninger med ét formål: at skabe nyt overskud til vores Private Banking-kunder.


Fakta:

 • Vi tilbyder vores formuende kunder to tilbud: Private Banking for vores kunder med en formue mellem 2 og 7 mio. kr. og Private Banking Elite for de af vores kunder, der har en investerbar formue, som er større end 7 mio. kr.
 • Priser:
  I 2018 har Euromoney kåret Nykredit Private Banking til Best Private Banking Overall Services.  
  I 2017 har vi modtaget anerkendelse for Bedst til Private Banking i Danmark fra Prospera og PWM/The banker.
  Derudover har vi også i 2017 modtaget juryens særlige pris i Private Banking International, og Wealth Briefings har tildelt os anerkendelsen som highly commended.

Har du lyst til en karriere inden for Private Banking? Se vores ledige stillinger her.


Corporate and Institutional Banking

Som medarbejder i Corporate and Institutional Banking (CIB) kommer du til at betjene og rådgive nogle af Nykredits største erhvervskunder. Kompleksiteten er ofte stor, og du vil i dit daglige arbejde derfor opleve et tæt samarbejde og sparringsforløb med dine kolleger, hvor vi går i dybden med de enkelte kunder.

Ligesom dine kolleger i CIB har du altid fingeren på pulsen, og du formår at tilpasse din rådgivning i takt med udviklingen på det finansielle marked. På den måde spiller du som medarbejder i CIB en afgørende rolle i at yde den bedste rådgivning til Nykredits største kunder.


Fakta:

 • Vi er 90 medarbejdere og har arbejdsplads i hovedsædet på adressen Under Krystallen, København. 
 • Vi rådgiver både danske og internationale kunder herunder corporates, ejendomsselskaber, finansielle og institutionelle kunder samt kapitalfonde.

Har du lyst til en karriere i CIB? Se vores ledige stillinger her.

 

Nykredit Markets
I Nykredit Markets kan du forvente et arbejdsliv, hvor dagene sjældent er ens, og hvor det finansielle marked sætter dagsordenen for dig og dine kolleger. Nykredit Markets er koncernens leverandør af en bred vifte af produkter og finansielle ydelser til institutionelle kunder, erhvervskunder og formuende kunder. Det bringer dig i daglig kontakt med de største investorer i ind- og udland.


Hos os er kunderne i fokus – hele tiden. Handel med og rådgivning om obligationer, aktier og valuta kræver et hold af dygtige og omstillingsparate dealere, rådgivere og analytikere, som i fællesskab sikrer, at vores kunder får den bedste investeringsrådgivning og de bedste handler i hus. 

Du skal forvente og trives med forandringer. I en verden hvor de finansielle markeder og kundernes behov hastigt forandrer sig, er Nykredit Markets også i bevægelse. Derfor bliver du hos os en del af et dynamisk miljø, hvor der er en tæt kobling mellem udviklingen på de finansielle markeder og udviklingen af dig.


Din og dine kollegers udvikling er helt afgørende for, at Nykredit Markets fortsat kan placere sig blandt de bedste herhjemme.


"Jeg har en meget spændende og dynamisk hverdag – ikke to dage er ens. Den globale nyhedsstrøm er massiv, og det er min opgave at sikre, vores kunder hele tiden står bedst muligt rustet til at træffe de rigtige investeringsbeslutninger", udtaler Nicklas Pedersen, kunderådgiver i Nykredit Markets.


Fakta:

 • Vi er ca. 130 medarbejdere. 
 • Nykredit Markets blev etableret i 1994. 

Har du lyst til en karriere i Nykredit Markets? Se vores ledige stillinger her.


Asset management

I Nykredit Asset Management forvalter du og dine kolleger investeringer fra både institutionelle og private investorer. Du bliver en del af et team med et højt fagligt niveau og med en forståelse af, at den gode løsning for kunden både kan være en kompleks porteføljesammensætning eller blot en specialiseret forvaltning inden for én af Nykredits kernekompetencer.

Hvad end du foretager investeringer gennem aktier, obligationer eller noget helt tredje, vil investeringerne være bæredygtige. Det betyder, at du sammen med dine kolleger får masser af ansvar og sikrer hensyn til miljøet samt inddrager forståelse for social ansvarlighed og god selskabsledelse i hele investeringsprocessen.

Fakta: 

 • Vi er 50 medarbejdere placeret i København.
 • Dansk Aktie Analyse, Jyllands-Posten og Finans har kåret Nykredit Invest som Årets Investeringsforening i fire ud af de seneste fem år (2017, 2016, 2014 og 2013).
 • Nykredit Asset Managements rådgivning er baseret på kunder, der investerer minimum 25. mio. kr.
 • Vi investerer 180 mia. kr. for vores kunder (pr. 31.12.2017).

 

Har du lyst til en karriere i Asset Management? Se vores ledige stillinger her.

Se ledige stillinger inden for IT, processer og digitalisering

Hos Nykredit har vi ikke en afdeling for IT alene, men et stærkt, fagligt community for alle de kolleger, der er en del af Nykredits digitale maskinrum – et agilt Digital, Change & IT med kundefokus, kompetencestruktur og udviklingsmuskler.

Digital, Change & IT samler alle de 350 medarbejdere i koncernen, som kan noget inden for digitalisering, it, processer, robotter og data. Det vil sige, at du hos os bliver en del af et større community i bevægelse, der tilsammen skaber fremtidens bank og digitale kunderejse – i et tæt samarbejde med Nykredits forretningsområder.

Sådan arbejder vi
Vi arbejder agilt i tværfunktionelle teams og er organiseret på en måde, hvor vi både kan levere og dygtiggøre os på samme tid. Som medarbejder i Digital, Change & IT er du en del af et stærkt fagligt fællesskab – via et eller flere communities of practice – hvor du får mulighed for faglig sparring, udviklingsmuligheder og et godt kollegaskab.

Samtidig indgår de fleste kolleger i den daglige opgaveløsning i en leverancestrøm, hvor I sammen arbejder tæt op imod forretningen i et agilt setup. Nogen af os arbejder stadig projektbaseret, men vi er sammen med resten af Nykredit på en rejse mod mere agile arbejdsmetoder.

Din hverdag finder sted i et mere eller mindre selvkørende team, hvor du har en kompetence- og en leveranceleder, der støtter op omkring dig og teamet. Der er derfor fuldt fokus på dine kompetencer og det, du leverer – men det er op til dig selv, hvor meget ansvar du tager, og hvor meget du kan og vil være med til at tegne fremtidens Nykredit.

Employee Board
Hos Digital, Change & IT har du en unik mulighed for at udvikle dig og få indflydelse på din arbejdsplads og kulturen gennem et medarbejderpanel – hvert år kan du søge om at komme med i vores Employee Board, som giver dig et bredt netværk på tværs af organisationen, mulighed for indflydelse og for at komme tæt på ledelsen.

Hvad enten du er udvikler, analytiker, arkitekt, proceskonsulent, scrum master eller noget helt sjette, finder du unikke muligheder for at bringe din faglighed i spil, styrke og udfolde dine kompetencer og være med til at bidrage til Nykredits ambitiøse vision om at være Bedst Til Kunder – også digitalt.

Se ledige stab- og specialiststillinger

For at kunne yde den bedste rådgivning for vores mere end 1 million kunder er det afgørende, at Nykredit konstant udvikles og vedligeholdes af en række stabe, hvor medarbejderne er specialister inden for lige netop deres område.


Du har som medarbejder blandt andet mulighed for at arbejde inden for områderne: økonomi, finans, kapital, kredit, risiko, produktudvikling, HR, jura, strategi, marketing og kommunikation. For alle områder gør det sig gældende, at du får en leder, der sikrer, at din karriere altid er i bevægelse mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar.


Lige meget hvilken karrierevej der matcher dine kompetencer og ønsker, bliver du en del af et team, der sætter overliggeren højt og konstant udvikler sig til gavn for både dem selv og Nykredit.
"Mit job er vigtigt, fordi jeg er med til at klæde Nykredits ledere og kundevendte medarbejdere ordentligt på, så de kan træffe de bedst mulige beslutninger." - Casper Bertelsen, Senioranalytiker, Koncernøkonomi


Fakta

 • 45% af Nykredits 3.650 medarbejdere er under 40 år
 • En Nykredit-medarbejder har i gennemsnit været ansat i 8,7 år
 • 45% af Nykredits medarbejdere er kvinder - kvinderne udgør desuden 34% af alle Nykredits ledere.

Se ledige praktikpladser

Kickstart din finanskarriere i Nykredits Bolig- og Erhvervsbank. Som finansbachelor- eller finansøkonompraktikant får du ansvar fra dag 1. Vores uddannelsesforløb giver dig mulighed for at omsætte teori til praksis og udvikle dig inden for de områder, du brænder for. Så hvis du søger udfordringer, kan tage ansvar og ønsker en hverdag i et dynamisk miljø, hvor barren er sat højt, er du måske en af vores nye finansprofiler.

Se Finansrådets side, der sætter fokus på at vælge en karrierevej inden for den finansielle sektor

Finansbachelor
Som finansbachelor med finansielle forretninger som branchevalg har du mulighed for at indgå i et intenst praktikophold på fem måneder, hvor du prøver kræfter med kompleks finansiel rådgivning. Når du har gennemført 2 år af dit studie, er det tid til en 5-måneders praktikperiode.

Praktikopholdet indledes med et introduktionskursus, hvor du får mulighed for at opbygge et netværk med de øvrige praktikanter, og du bliver præsenteret for Nykredits Bolig- og Erhvervsbank samt de arbejdsopgaver, du skal være med til at løse de kommende fem måneder. Du får en praktikplan, som guider dig igennem forløbet, og du bliver tilknyttet en fast praktikpartner, som løbende coacher dig og støtter din professionelle udvikling.

Når du har afsluttet dit praktikophold i Nykredit, tager vi sammen stilling til, om vi ønsker en fælles fremtid i form af et studiejob, imens du færdiggør din finansbacheloruddannelse. Efter færdiggørelsen af din uddannelse er du klar til at starte din karriere som privatrådgiver eller assisterende erhvervsrådgiver på et af Nykredits centre eller i Nykredit Direkte®.

 

Finansøkonom

Finansøkonomuddannelsen er en 2-årig kort videregående uddannelse med 1½ års teoriforløb efterfulgt af tre måneder ulønnet praktik i en finansiel virksomhed. Formålet med praktikop-holdet er at sætte dig i stand til at anvende studiets metoder og værktøjer gennem en konkret og praktisk opgaveløsning. Når du har gennemført 1½ år af dit studie, er det tid til en 3-måneders praktikperiode.

Vi indleder praktikopholdet med et introduktionskursus, hvor du får mulighed for at opbygge et netværk med de øvrige praktikanter, og du bliver præsenteret for Nykredits rådgivningsunivers. Samtidig får du en praktikplan, som guider dig igennem forløbet. Du bliver tilknyttet en fast praktikpartner, som løbende coacher dig og støtter din professionelle udvikling. Vi anerkender og værdsætter en ekstra indsats, ambitioner, vilje og samarbejdsevner, der sikrer, at din karriere altid vil være i bevægelse mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar.

Du lærer at omsætte teori til praksis og får faglig sparring til at skrive din hovedopgave. I praktikperioden har både du og Nykredit mulighed for at vurdere hinanden, og vi tager i slutningen af praktikforløbet stilling til, om vi ønsker en fælles fremtid i form af et traineeforløb. Som finanstrainee bliver du ansat på et center eller i Nykredit Direkte®, og du vil varetage rollen som privatrådgiver. I løbet af de 12 måneder som finanstrainee vil du, foruden den daglige erfaring som privatrådgiver, løbende deltage i interne kurser, ophold i andre enheder samt gennemføre Akademiuddannelsen i Finansiel Rådgivning.

Efter færdiggørelsen af dit traineeforløb er du rustet til at starte din karriere som privatrådgiver på et af vores centre eller i Nykredit Direkte®. Sådan kan din karriere se ud, hvis du tager en finansøkonomuddannelse:

 

Sådan søger du
Din baggrund er vigtig
Hvad end du ønsker at blive finansbachelor eller -økonom i Nykredit, er din baggrund, motivation og personlige profil afgørende. Først og fremmest er det et krav, at du har en HHX, HH eller STX med kendskab til samfundsfag og erhvervsøkonomi. Desuden er det et klart plus, hvis du har opnået personlig erfaring og udvikling gennem udenlandsophold, højskoleophold eller job med kundekontakt.

Det er afgørende, at du har viljestyrke, vindermentalitet og er en holdspiller. Du brænder for den tætte kundekontakt og har lyst til at gøre en forskel for vores kunder – deres økonomi, deres drømme og deres liv.

Rekrutteringsprocessen
Når vi søger finansbachelorer eller -økonomer, vil det fremgå af vores ledige stillinger. Du søger via vores online rekrutteringssystem, der sender en bekræftelse, når din ansøgning er modtaget.

Vi rekrutterer løbende, og du vil hurtigst muligt modtage besked om, hvorvidt du er gået videre i ansøgningsprocessen. Går du videre, bliver du inviteret til møde, hvor du hører mere om Nykredit som arbejdsplads samt om det uddannelsesforløb, du kommer i gennem hos os. Derudover kommer du til en samtale med en rekrutteringskonsulent, hvor vi gerne vil høre om dig og om din motivation for at ville arbejde i Nykredit. Der vil desuden også være en mindre øvelse, som du vil høre mere om, når vi mødes.

Vi giver dig hurtigst muligt besked om, hvorvidt du er gået videre i processen. Går du videre, bliver du inviteret til en anden samtale på det center, du i givet fald vil blive ansat på. Samtalen foregår lokalt på centeret og afholdes af lederen. Efter denne samtale beslutter vi endeligt, hvem der bliver ansat.

Næste runde af ledige graduatestillinger bliver annonceret i starten af det nye år under vores ledige stillinger. Læse mere om graduateforløbet her.

Se ledige studentermedhjælperstillinger

Som studentermedhjælper i Nykredit bliver du en del af et fællesskab med ca. 500 studerende på én af Danmarks største studenterarbejdspladser. Vi værdsætter dit individuelle initiativ og din loyalitet. Vi ved, at vi ikke kan forvente en stærk relation til dig, medmindre du har plads til at forandre og udvikle dig både fagligt og personligt. Derfor får du fra første dag i studiejobbet mulighed for at bringe din teoretiske viden i spil i rigtige opgaver, der kræver rigtige løsninger.

Du får erfaring fra en branche, hvor der stilles høje krav til vores måde at drive forretning på. Derfor forventer vi, at du er nysgerrig og har lyst til at finde de bedste løsninger til gavn for vores kunder og for Nykredit. Til gengæld får du mulighed for at skyde karrieren i gang, allerede inden bøgerne er lagt på hylden. Der er studiejob at få, hvad enten du læser økonomi og finansiering, IT, marketing eller noget helt fjerde.

Fakta

 • Nykredit har ca. 500 studerende ansat på tværs af forretningsområder
 • Rigtig mange studerende får nyt studiejob internt i Nykredit og prøver kræfter med forskellige opgaver
 • De ca. 10% bedste studerende får tilbudt fuldtidsjob, når eksamensbeviset er i hus