Bæredygtige boliger

Nykredit står sammen med vores partnere i Totalkredit for mere end 45 % af private boliglån i Danmark. Derfor arbejder vi for at gøre det nemmere og billigere for vores kunder at træffe grønne valg, der kan være med til at reducere energiforbrug og CO2-udledning fra private boliger.

Bygninger spiller en afgørende rolle for at nå de danske klimamål. Ca. 40% af Danmarks samlede energiforbrug anvendes i bygninger, og en væsentlig andel af Danmarks CO2-udledning stammer fra det energiforbrug. Private boliger udgør ca. 40 procent af den samlede bygningsmasse.

Klimarådet har udpeget energirenoveringer af bygninger som det enkeltstående element, der kan gøre mest for den grønne omstilling i forhold til, hvor meget det koster samfundet.

Derfor har vi i efteråret 2020 lanceret Grønt BoligLån og Grønt BoligTjek i Nykredit Bank, som skal gøre det nemmere og billigere for boligejere at træffe grønne valg i deres bolig. Vi har også lanceret et Grønt Billån, som skal gøre det nemmere og billigere at vælge el- og plugin-hybridbiler. Et grønt tilskud fra vores ejere i Forenet Kredit har gjort produkterne særligt billige. Læs mere her, om hvordan Nykredit Bank gør det nemmere og billigere for kunderne at bidrage til et grønnere Danmark.

I Totalkredit har vi lanceret Energiberegneren, hvor boligejere kan taste deres adresse ind og få et forslag til, hvordan der kan foretages energirenoveringer i netop deres bolig.